Israelin terroritilastoa lokakuulta 2015

Nimetön (57)Israelia koskevia analyyseja tuottava organisaatio BICOM on julkaissut allaolevan infograafin koskien Israeliin kohdistuneita terrori-iskuja lokakuussa 2015.

 

Tilastoa lokakuulta 2015:

¤ 12 uhria murhattu, 127 uhria loukkaantunut

¤ 36 hyökkääjää tapettu, 15 hyökkääjää loukkaantunut

¤ terrorin kohteista 67 % siviilejä, 19 % sotilaita ja 14 % poliiseja

¤ hyökkäysmetodi: puukotus 49 kpl, yliajo 5 kpl ja ampuminen 4 kpl

¤ hyökkääjän profiili: 52 miestä ja 7 naista; keskimääräinen ikä 23 vuotta , nuorin 13 ; hyökkääjistä 40 asui ns Länsirannalla, 15 itä-Jerusalemissa ja 4 Israelissa,

 

Wave-of-Terror-6

 

Mainittakoon ettei ylläolevaan infograafiin ole sisällytetty terroristien Gazasta tekemiä rakettihyökkäyksiä eikä Israelin vastauksia niihin joko torjunnoin tai vastahyökkäyksin. Terrori-iskuihin liittyvä yllytys puokestaan on jatkunut aiempaan tapaan kuten voidaan nähdä allaolevasta juutalaisten puukotusta ylistävästä julisteesta Fatahin twitter-tilillä:

 

Fatah-incitement2

[Kirjoitus julkaistu ensinnä Ariel-sivustolla]

 

Aiemmin aiheesta mm:

arirusila
Vasemmistoliitto Jyväskylä

Olen blogisti Jyväskylästä. Aihepiireistä minua kiinnostavat konfliktit,geopolitiikka ja tarinoiden toinen puoli ja alueista Balkan ja lähi-itä. Pääblogini on englanninkielinen Conflicts By Ariel Rusila - http://arirusila.wordpress.com . Olen myös käynnistänyt Israelia suomeksi taustoittavan Ariel -sivuston - http://arielfi.wordpress.com . Mottoni "The Other Side of Story" mukaisesti en pyri esittämään neutraalia ikuista totuutta jostakin asiasta vaan oman näkökulmani siihen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu