Israelin terroritilasto loka-joulukuu 2015

BICOM on tuottanut allaolevan infograafin sisältäen terrorihyökkäykset Israeliin loka-marraskuulta 2015 aina 17.12.2015 saakka. Seuraavassa eräitä poimintoja:

  • 21 israelilaista kuoli, 255 haavoittui
  • 79 hyökkääjää tapettu, 53 hyökkääjää pidätetty
  • Terroriteoista 34 ampumisia, 19 päälleajoja ja 92 puukotuksia
  • Terrorin kohteista 57% siviilejä, 30% sotilaita ja 13% poliiseja
  • Terroristeista 89 Länsirannalta, 16 itä-Jerusalemista ja 4 Israelista

Lähde: BICOM

 

Wave-of-Terror-4.png

 

Antisemitistisiä terroritekoja tapahtui luonnollisesti myös Israelin ulkopuolella. Yksi erikoislaatuisimmista oli Pariisin esikaupunkialueella Bonneuil-sur-Marne'ssa sattunut tapaus, jossa 14 juutalaista sai myrkytysoireita paikallisessa synagoogassa. Synagoogaan tulleet kokivat poltetta silmissä ja ihollaan. Paikalle saapunut palokunta totesi lähteeksi koodilukon joka oli päällystetty ei- tappavalla kemiallisella ärsykkeellä.

Lähde: United with Israel


P.S:

Kun Israelia on syyllistetty niin meneillään olevasta "puukotusintifadasta" kuin jopa terroristien Euroopassa tekemistä iskuista niin allaoleva Faktapoiminta voisi luoda pohjaa toisenlaiselle näkökulmalle:

 

FFFin

[Kirjoitus ensinnä julkaistu Ariel -sivustolla]

arirusila
Vasemmistoliitto Jyväskylä

Olen blogisti Jyväskylästä. Aihepiireistä minua kiinnostavat konfliktit,geopolitiikka ja tarinoiden toinen puoli ja alueista Balkan ja lähi-itä. Pääblogini on englanninkielinen Conflicts By Ariel Rusila - http://arirusila.wordpress.com . Olen myös käynnistänyt Israelia suomeksi taustoittavan Ariel -sivuston - http://arielfi.wordpress.com . Mottoni "The Other Side of Story" mukaisesti en pyri esittämään neutraalia ikuista totuutta jostakin asiasta vaan oman näkökulmani siihen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu