Näkemyksiä Naton uuden strategisen konseptin valmisteluun

Avoimessa ajatuspaja Atlantic-Community Org:ssa on menossa yhteistyöhanke ja debatti koskien yhteisön suosituksia NATOn uudeksi strategiseksi konseptiksi. Debattia alusti NATOn pääsihteeri Rasmunssenin nimeämän ja Madeleine Albrightin johtaman experttipaneelin suositukset. Debatin ja tämänpäiväisen skypekonferenssin jälkeen ajatuspaja muokkaa omat suosituksensa NATOn huippukokoukseen marraskuussa jossa uusi konsepti on asialistalla.

Omasta think tankin pyytämästä op-ed artikkelistani “NATO 2020: Downsizing Instead of Reshaping”- http://www.atlantic-community.org/index/Open_Think_Tank_Article/NATO_202… pääsee seuraamaan myös muiden kirjoituksia ja kommentteja sekä taustamateriaaleja mainitusta aiheesta.

Atlantic Communityssa on laaja asiantuntijajäsenistö molemmin puolin valtamerta ja usein vastakkaisten näkemysten kautta keskustelut valottavat aihetta monipuolisesti. Ajatuspajan tarkoituksena on tuoda läpinäkyvyyttä ja vaihtoehtoisia näkemyksiä ns ruohonjuuritasolta poliittisen ja virkamieseliitin valmistelemiin keskeisiin globaaleihin ja transatlanttisia suhteita koskeviin asioihin.

Näkemyksiä NATOn uuden strategisen konseptin valmisteluun

arirusila
Vasemmistoliitto Jyväskylä

Olen blogisti Jyväskylästä. Aihepiireistä minua kiinnostavat konfliktit,geopolitiikka ja tarinoiden toinen puoli ja alueista Balkan ja lähi-itä. Pääblogini on englanninkielinen Conflicts By Ariel Rusila - http://arirusila.wordpress.com . Olen myös käynnistänyt Israelia suomeksi taustoittavan Ariel -sivuston - http://arielfi.wordpress.com . Mottoni "The Other Side of Story" mukaisesti en pyri esittämään neutraalia ikuista totuutta jostakin asiasta vaan oman näkökulmani siihen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu