Avustusosoite?

uuntelin juuri ylen uutislähetystä jossa yhtenä aiheena Gaza.  Sinänsä hyvässä haastattelussa gazalainen toivoi konfliktin loppua ja työlupia Israeliin jälleen saatavan.  Hän oli vuosikausia työskennellyt läheisessä kibbutsissa, ystävystynyt asukkaiden kanssa, olivat yhdessä pitäneet BBQ juhlia jne. Hyvä.  Se mikä uutisoinnissa hätkähdytti oli seuraava uutinen Kööpenhaminan simpansseille tulleesta miljoonalahjoituksesta jolla yhdeksälle simpanssille rakennetaan uudet kodit.  Hyvä uutinen sinänsä mutta peräkkäin kuultuna hieman hätkähdytti.

Avustusintoa näkyy siis olevan, Gazaankin tiputettiin humanitaarista apua lentokoneista mutta ensitiputuksella osa jauhosäkeistä tippui Välimereen eli kalat lienevät Kööpenhaminan simpanssien tapaan tyytyväisempiä kuin gazalaiset.

Eikä aivan putkeen mennyt seuraavakaan pudotus:  Laskuvarjo ei auennut ja lasti tippui gazalaistalon katolle surmaten viisi asukasta kymmenen loukkaantuessa.

arirusila
Vasemmistoliitto Jyväskylä

Olen blogisti Jyväskylästä. Aihepiireistä minua kiinnostavat konfliktit,geopolitiikka ja tarinoiden toinen puoli ja alueista Balkan ja lähi-itä. Pääblogini on englanninkielinen Conflicts By Ariel Rusila - http://arirusila.wordpress.com . Olen myös käynnistänyt Israelia suomeksi taustoittavan Ariel -sivuston - http://arielfi.wordpress.com . Mottoni "The Other Side of Story" mukaisesti en pyri esittämään neutraalia ikuista totuutta jostakin asiasta vaan oman näkökulmani siihen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu