Ilmastovouhotus ja itsenäisyys

Ilmasto on aina muuttunut, nytkin on hyvin todennäköistä että luontainen muutos 1900-luvun ilmastonmuutoksesta on vähintään 50 – 70 %.

IPCC:n perustajat, YK ja WMO lähtivät siitä, että vain ihminen on ilmastonmuutoksen aiheuttaja, ja muutos on vaarallinen. Tämä oli IPCC:n ainoa tehtävä, muusta ei tarvinnut välittää eikä muita syitä ilmastonmuutoksen aiheuttajista saanut tuoda esille, ne piti sivuuttaa. No mandaattia on nyttemmin muutettu, on muitakin syitä ilmastonmuutokselle ja niitä pitää tarkastella ja tuoda esille. Ja muutos ei ehkä ole vaarallista. Eli asia on nyt päälaellaan.

Tähän kehitykseen voisi vain todeta, että palaamme normaaliin olotilaan, tiede etenee ja korjaa itseään. Se on hyvä asia.

No onko vaara ohi. Ei ole, kaikkialla maaseudulla ihmiset kantavat huolta kotiseutunsa tuhoamisesta tuulivoimateollisuuden voimannäytön pullisteluna. Kartellit toisensa jälkeen käyvät tarjoamassa tuulivoimaloita paikkakunnalle maakuntakaavan osoittamaan paikkaan. Suomi saatiin nimittäin mukaan kansainväliseen liiketoimintaan kaavoittamalla tuulivoima-alueita maakuntakaavaan. Tuuliatlas kopioitiin jostakin ja sitten kaavoittamaan hiphop.

No miten tähän on tultu, poliitikkojen avustuksella tietenkin. Sama iljettävä toiminta on edennyt saman kaavan mukaan jokaisessa läntisessä valtiossa. Herääminen tapahtuu viiveellä ja usein liian myöhään. Pystytettyjä tuulivoimaloita ei saa purettua, ne jäävät olemaan ja tuottavat omistajilleen 12 vuoden ajan tuottoa syöttötariffin turvin, aina siinä yhteydessä kun sähköä tulee hetkittäin.

Voiko asialle enää mitään tehdä. Irlantilaiset ovat vähän kuin me suomalaisetkin, aina asioille voi jotakin tehdä. Irlantilaiset ovat lähteneet keräämään lahjoitusvaroja kansalaisilta, jotta saadaan käynnistettyä oikeustapauksia kartelleja vastaan ja vietyä tapauksia tarvittaessa oikeusasteissa korkeimpaan oikeuteen saakka. ”We are asking the people of Ireland, those of Irish decent from all around the world and anyone who believes in maintaining the integrity of rural Ireland,  to support our cause of fighting for our human rights here in the Sliabh Luachra area in Co. Kerry. We urgently need funds to stop the Wind Farm Cartels from destroying our quality of life, culture and traditions, scenic beauty, tourism and tearing our community apart. These funds will be used to help finance some of the costs of the Judicial Review in the High Court, to ensure we are listened to and that no more Wind Turbines are installed within our community! 
We need to stand up and fight this industry to ensure the future of our children so that they too have the opportunity to enjoy all that Sliabh Luachra has to offer. They deserve that and more!
We need to raise the first €12,000 urgently by Monday in order to engage the services of the legal team.
Read Latest Update”

https://www.gofundme.com/fighting-for-our-human-rights

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu