Kollektiivinen harha – hiilidioksidi lämmittää

Maapallon historia näyttää selvästi hiilidioksidipitoisuuden lisääntyvän ja maapallon lämpötilan laskevan, joten looginen johtopäätös olisi, että hiilidioksidi jäähdyttää ilmastoa (kuvat).

Esiteollisesta ajasta lähtien ihmiskunta on lisännyt ilmakehän hiilidioksidipitoisuutta ja samaan aikaan maapallon lämpötila on noussut. Hiilidioksidilla on tietenkin ollut joku vaikutus lämpenemiseen, ei vaan ole mitään todisteita olemassa, kyseessä on vasta hypoteesi ja teoreettiset laskelmat.

Enemmänkin on kyse ihmistoiminnan vaikutuksesta, ei hiilidioksidista lämpenemisen yhteydestä. 9000 vuotta pitäisi riittää todistamaan, korrelaatiota lämpötilan ja hiilidioksidin välillä ei ole olemassa. Tätä tosiasiaa ei tietenkään alarmistipiireissä koskaan tunnusteta, koska ihmisestä johtuva lämpenemisteoria kaatuisi tähän yksittäiseen asiaan. AGW-teoria on nojannut niin vahvasti tähän hiilidioksidihypoteesiin, että siitä luopuminen kaataisi mukanaan koko teorian.

Mutta lämpeneminen on tosiasia, eikä sitä voida selittää ulkopuolisilla pakotteilla, ainakaan vielä. Parker luotain tuonee aikanaan dataa, josta voidaan tehdä tarkempaa analyysiä auringon vaikutuksesta maapallon lämpötilaan. Toistaiseksi tietoa on vielä kertyneenä liian lyhyeltä ajalta.

”Compared to other stars, our Sun is a remarkably steady source of light and heat, but its output does vary.”

https://eos.org/project-updates/better-data-for-modeling-the-suns-influe…

”The role of solar variability in recent global warming is not just a bone of contention; it is also a question of overriding importance for the scientific understanding of our Sun and of climate change.”

Kiistakapula = bone of contention

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu