Asiantuntija vastaa kysymyksiin

On outoja tilanteita, kun jokaisen luulisi olevan kiinnostunut asiantuntijan kertomuksista liittyen ilmastoon, energiaan, covid-19:aan, Ukrainan sotaan, NATO:oon jne., mutta kysymyksiin ei vastata.

Kysymysten esittäminen on kuin seinälle puhuisi. Korkeintaan tulee vastakysymys, mikä on jo positiivista palautetta sekin, asiantuntijalta.

Fox newsin transkriptio: Asiantuntijoille politiikkaan liittyviin kysymyksiin, monimutkaisiin aikuisten juttuihin, kuten sotaan ja sairauksiin ja talouteen – oikeastaan ​​ainoihin asioihin, joilla on merkitystä – Washingtonissa on useiden vuosien ajan ollut oletus, että sinun ei tarvitse huolehtia niistä. Älä hikoile yksityiskohdista. Se ei ole sinun roolisi kansalaisena ja äänestäjänä. Meillä ei ole sellaista demokratiaa, sellaista, johon voisit todella osallistua. Ei, sinun tehtäväsi on luottaa asiantuntijoihin ja heidän johtopäätöksiin ja sitten totella niitä.”

https://vimeo.com/manage/videos/607494244

Moni haluaisi oppia ymmärtämään käytävää keskustelua, eikä vain kulkea joukon mukana ymmärtämättä asioita.

Vimeon videolla on mukavanoloinen tanskalainen mies kertomassa jääkairauksista Grönlannin jäätiköistä. Lämpötilan osalta tulokset näyttävät, että holoseenin aikana on ollut 1,5 °C lämpimämpää kuin nyt ja että holoseenin kylmin kausi on ollut vuonna 1880, josta nykyiset instrumentaalimittaukset lämpötilojen osalta pääosin alkoivat.

Hän heittää ilmoille kysymyksen, että onko nykyinen lämpeneminen ihmisen aiheuttamaa vai ihan vain luonnollista lämpenemistä.

Nythän me tiedämme, etteivät arktisen alueen kesäjäät sulanneet 10 vuotta sitten kuten Nobelpalkittu Albert Gore ennusti, eikä Grönlanti ole sulannut, päinvastoin jäätä on kertynyt lisää ja arktisen alueen jäät ovat lisääntyneet.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu