Brexit ”tuulivoimataloudesta”

Iltapäivälehdestä Englannissa voi avoimesti lukea, että ero EU:n tuulivoimataloudesta yms. on helpotus Englannin kansantaloudelle. Enää ei tarvitse maksaa ”tuulitukia” saksalaisille yrityksille.

https://www.google.com/amp/s/www.express.co.uk/news/uk/1126769/Brexit-news-latest-climate-change-EU-directives-UK-laws-Extinction-Rebellion/amp

[Uusiutuvan energian säätiön johtaja Dr. John Constable paljasti, että EU:n direktiivien sanelemat energia- ja ilmastopolitiikat pidättävät Yhdistynyttä kuningaskuntaa mahdollisuudesta säästää veronmaksajien rahaa ja tehdä merkittäviä muutoksia uusiutuvan energian rahoittamistapoihin. Ilmastomuutoksen asiantuntija väitti, että ”suurin yksittäinen Brexit-osinko” voisi yllättäen johtua vähentyneestä tuesta, jota Yhdistynyt kuningaskunta maksaa uusiutuvan energian rahoittamiseen, kun sitä ei enää tarvitse noudattaa saksalaisille valmistajille eniten hyödyttäviä EU-direktiivejä.]

[Dr Constable told TalkRADIO: “The largest single Brexit dividend available is in energy and climate policy.

“If we could redesign those policies so they suited us rather than suiting Germany and other European states manufacturing this equipment, then we would do ourselves a favour.

Tohtori Constable kertoi TalkRADIOlle: ”Suurin käytettävissä oleva Brexit-osinko on energia- ja ilmastopolitiikassa.
”Jos voisimme suunnitella kyseiset politiikat uudelleen niin, että ne sopivat meille sen sijaan, että ne sopisivat Saksaan ja muihin tätä laitetta valmistaviin Euroopan valtioihin, tekisimme itsellemme palveluksen.”]

EDIT: Englantilaisilla vaan taitaa se tuulivoimarakentaminen siirtyä maalta merelle ja turbiinit tulevat jatkossa General Electric corporationilta.

Norjalaisilla olisi ensimmäinen pilotti merituulivoimaprojektista valmiina vuonna 2025 mennessä. Ei varmaankaan tule vastustusta norjalaisilta, kun tuulivoimarakentaminen siirtyy maalta merelle. Merelle rakentamisen ympäristöongelmiin herätään sitten myöhemmin, jos herätään (poissa silmistä, poissa mielestä).

”Tässä artikkelissa analysoidaan ja tarkastellaan merituulivoimaloihin liittyviä erilaisia ​​näkökohtia, mukaan lukien useita tulevaisuuden vaihtoehtoja merituulivoimakapasiteetin lisäämiseksi.”

https://www.mdpi.com/2077-1312/7/11/399/htm

”This paper analyzes and reviews different aspects of offshore wind power plants, including several future alternatives to increase the offshore wind power capacity.

Norjassa odotetaan olevan täysimittainen pilotti vuoteen 2025 mennessä [173]. Kuvio 8 kuvaa yleiskuvaa Deep Purple -projektista.”

https://www.mdpi.com/jmse/jmse-07-00399/article_deploy/html/images/jmse-07-00399-g008.png

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu