Ei olisi tuulivoimaa ilman öljyä

Aikalailla harhaanjohtavaa markkinointia on puhua tuulivoimasta päästöttömänä energiana, kun samaan aikaan väitetään öljyä päästöjä aiheuttavaksi, josta olisi päästävä eroon. Edellinen kun on jälkimmäisen johdannainen.

The Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) sanoo, että tuulivoimalat ovat öljyn ruumiillistumia.”

https://cnsnews.com/commentary/vijay-jayaraj/clean-renewable-there-no-wind-energy-without-fossil-fuels

No ei ole kysymys ensimmäisestä eikä varmasti viimeisestä harhaanjohtavasta markkinointikeinosta. Tuulivoimaa on yritetty tuoda suomalaisille hyväksyttäväksi energiaksi monin keinoin, oikeastaan keinoja kaihtamatta. Moni keinoista on ollut kansainvälistä alkuperää alkujaan. Tuo puhtaasta energiasta puhuminen on vain yksi monista keinoista, joita on käytetty. Enimmäkseen harhaanjohtavia keinoja, joista olisi pitänyt antaa tuomio, mutta ei ole annettu. Tuulivoimalla pelastettiin jopa maapalloa. No ne puheet ovat jo jääneet vähemmälle, kun on selvinnyt, ettei ole mitään katastrofaalista ilmastonmuutosta tiedossa. Ihmisestä aiheutuva ilmastonmuutoskin saattaa kuivua kasaan.

No mitkä tahot sitten ajoivat näitä jaksottaista energiaa tuottavia teollisuusluokan tuulivoimaloita, joilla piti pelastaa maailma.

Luultavasti öljyraha on ollut taustalla. Tuulivoimasta ei koskaan voinut muodostua uhkaa fossiiliselle energialle. Tuulivoima on pysynyt mitättömänä, eikä tule toimeen ilman fossiilista energiaa, eikä ilman valtion tukea.

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu