Eli miten USAn 2020 vaalit pelastettiin (voitettiin)

Kun nyt on kolmatta viikkoa kulunut USAn presidentin Joe Bidenin nimittämisestä ja toiminta uuden hallinnon alla on asettumassa uomiinsa, on myös aika siivota sitä julkisuuskuvaa mikä vaaleista on saattanut muodostua.

Mikä sen parempi tapa on kuin kirjoittaa Time -viikkolehteen vaalien taustoista ja tapahtumista.

The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Election

https://time.com/5936036/secret-2020-election-campaign/

Eli miten USAn vuoden 2020 vaalit voitettiin

The handshake between business and labor was just one component of a vast, cross-partisan campaign to protect the election–an extraordinary shadow effort dedicated not to winning the vote but to ensuring it would be free and fair, credible and uncorrupted.”

Joillakin saattoi olla aavistus siitä kulissien takaisesta pelistä, mikä liittyi marraskuun 2020 vaaleihin, vaaleja ennen, vaalien aikana ja vaalien jälkeen.

Voidaan hyvin todeta, että kyllä vaalit oli jo ratkaistu ennen vaaleja, kuten myös täällä Uuden Suomen puheenvuorossa Janne Kejo totesi.

Tämä sama asia tuodaan Time – viikkolehdessä julki.

Hesari myös kirjoittaa ansiokkaasti suuryhtiöiden vallasta. ”Kokeneiden taloustoimittajien kirja etsii viihdyttävästi ja tarkasti vaarallisia suuryrityksiä mutta saa ajattelemaan pahantekijöitä, joita emme näe, kirjoittaa vapaa taloustoimittaja Karo Hämäläinen.”

https://www.hs.fi/talous/art-2000007788144.html

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu