Ilmastonmuutos on liian kova pala joidenkin niellä

Amerikassa leijuu Yellowstonen purkautuminen kansakunnan yllä. Saattaisi nimittäin kolmasosa kansakunnasta menehtyä ja valtava määrä kasvihuonekaasuja ja hiukkasia jäisi leijumaan ilmakehään pitkäksi aikaa, Yellowstonen purkautuessa. Ei tulisi kesää seuraavina vuosina suureen osaan maapallolla.

Tämä ei ole reilua, että yhden kansakunnan kontolla on noin raskas taakka, sitä pitää yrittää jakaa muiden kansojen kesken ja tehdä siitä globaali katastrofi. Siksi globaalista ilmastonmuutoksesta puhuminen ja sillä pelottelu olisi perusteltua.

Nyt korona antaa jo hieman esimakua tulevasta, kasvomaskeja tarvitaan myös Yellowstonen purkauksen yhteydessä, jotta myrkylliset kaasut ja pienhiukkaset eivät pääse hengitysteitä tukkimaan. Silloin varmaankin tarvitaan myös eläimille kuonokoppa, jotta ne voisivat selvitä pahimman kauden yli.

Vaikka Kiinan Wuhania pidetään koronaviruksen alkulähteenä, onko siellä sijaitseva viruslaboratorio saanut rahoitusta amerikkalaiselta tohtori Fauchilta. Joten olisiko tämänkin harjoituksen alulle saattaminen Amerikasta lähtöisin, kuka tietää.

Moneen asiaan on tietenkin hyvä valmistautua, jo pelkästään koronarokotteen saaminen markkinoille on iso pisnes. Bill Gates totesikin jo, että on hyvä ettei virus ollut tappavampi. Tulevat asiakkaat pysyvät hengissä, koska hän on rokotepisneksessä mukana, nääs.

No kaikki on jo nähty ja luonnosta johtuvat ja saavat alkunsa kaikki ihmisten sairaudet. Tämän totesi jo Hippokrates, jota pidetään modernin lääketieteen isänä.

Olemmeko me nyt aloittamassa uutta aikakautta, jolloin kaikki ei olisikaan luonnosta peräisin, vaan ihmisen sormet olisivat jo jotenkin sotkeutuneet asioihin. Puhutaanhan jo hiilijalanjäljistäkin yms.

Koronaviruksen päästäminen laboratoriosta liikkeelle leviämään on saattanut tapahtua vahingossa ja että on saatu ulkopuolista rahoitusta toiminnalle on johtunut toiminnan luonteesta. Esim. tällaista tutkimusta ei ole voitu sallia missään muualla. No kaikkia asioita emme saa koskaan tietää, pitää vain sietää vouhotusta enemmän.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu