Kadotetun ekosysteemin toiminnan palauttaminen meriin tarjoaa luonnollisen ilmastoratkaisun

https://eu.usatoday.com/story/news/world/2021/11/08/whale-poop-can-help-fight-climate-change/6341472001/

”Tuloksemme viittaavat siihen, että valaiden osuus globaalissa tuottavuudessa ja hiilenpoistossa oli luultavasti sama kuin kokonaisten maanosien metsäekosysteemit mittakaavaltaan”, Pyenson sanoi. ”Valaiden toipuminen voisi palauttaa kadonneen ekosysteemin toiminnan ja tarjota luonnollisen ilmastoratkaisun. ”

https://www.nature.com/articles/s41586-021-03991-5

Niin se vaan on, että palauttamalla valaat meriin voidaan merten alkutuotanto tuplata, kalansaaliit tuplata, ilmastonmuutos ratkaista luonnollisella tavalla, jne.

Mitä tekivät maailman johtavat poliitikot, lopettivat merten tutkimuksen ja perustivat YK:n alaisen järjestön (IPCC) syyttämään ihmisten toiminnasta johtuvaa ilmaston lämpenemistä (AGW).

Oikeassa, mutta todellista syytä ei mainittu.

Eikä asialle oikein voinut tehdä mitään, valaat saavat poikasen joka 4. vuosi, joten valaskannan toipuminen kestää vuosisadan.

EDIT: Suurempaa huijausta tuskin löytyy ihmiskunnan historiasta.

Kuvassa on mainittu suuret hiilivirrat, melkein näkymättömällä tekstillä ja on korostettu juuri niitä asioita, mistä on ihmiskuntaa haluttu syyttää.

Kuvassa on myös tarkoituksella iso virhe ”land sink” on mainittu ”land source”, eli maaperän hiilinielusta on tehty hiilen lähde. Asia on todellisuudessa toisinpäin. Luvut ovat melkein yhtäsuuret tältä osin, merkki pitää vain vaihtaa (-).

 

+9

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu