Kerro valheita, suloisia pieniä valheita

Maailman johtajille pienet valheet eivät riittäneet, niiden pitää olla suuria. Suurempia kuin itse maailmankaikkeus ja mielellään sellaisia, jotka koskettavat kaikkia ihmisiä niin arjessa kuin pyhässä. Ja vaikka teet niin taikka näin aina olet maksumiehenä, verojen muodossa.

Kun oli luvassa verotuloja, valtioiden johto suhtautui myötämielisesti agendan hankkeisiin. Vielä tarvittiin satelliittimittauksia, hockey stickiä, kokoustamista, konferensseja…

Toisaalla taidokkaat manipuloijat tuottivat uutta historiaa ja käppyrät laitettiin uuteen uskoon. Oli tietysti muutama vaikea kohta historiassa, joihin piti löytää järkevä selitys tai kertoa suurista tulivuorenpurkauksista, joilla viimekädessä selitettiin miksi ihmiset olivat Thamesin joen jäällä järjestäneet markkinoita, eikä viinirypäleitä voinut enää kasvattaa.

Fotosynteesi oli hankala asia, kun sadot paranivat joka puolella maapalloa ja metsät kasvoivat yli odotusten. Tiedotusvälineillä oli tarve tiedottaa kaikesta mitä ihmiset vain keksivät pelätä, tulvista, kuivuudesta, helteistä…, jotta ei kyseltäisi liikaa.

Kysymyksiä kuitenkin nousi, eikä kaikkea voitu selittää. Aurinko selittää suurelta osin tiedossa olevat sääilmiöt ja ilmaston. Asioita tähän tyyliin esille nostaneita vastaan nostettiin syytöksiä ja tekaistuja oikeudenkäyntejä, Timothy Ball, Willie Soon…, esimerkkinä muille.

Suomen eduskunnassakin järjestettiin näytös suuren maailman malliin, tuulivoimaloita epäillyt kansanedustaja siirrettiin sivuun tekaistun lahjusepäilyn takia, tietenkin taas esimerkkinä muille ja verolaki astui voimaan.

Tuulivoimalat kestävät vähän päälle kymmenen vuotta, sähköautot kymmenen vuotta, akut ei sitäkään. Pääasia on, että tapahtuu ja voi olla, että kehitetään parempi akku.

Ja kuka tietää opitaanko vetyä käsittelemään ja nyt on kuulemma löytynyt luonnollista vetyä.

Olisiko se ihmiskunnan tulevaisuus seuraavaksi vedyssä, se ei ainakaan pääse loppumaan, vedessä (H2O) on kaksi vetyatomia ja yksi happiatomi.

 

 

 

+15

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu