Kiista tuulivoimasta ajoi Britannian ulos EU:sta

Kuten sanonta kuuluu: huijaa minua kerran, häpeäksi sinulle; huijaa minua kahdesti, häpeäksi minulle. Kerran huijatuksi tulisi oppia virheistä ja välttää huijaamista samalla tavalla.

Kuten sanonta kuuluu: huijaa minua kerran, häpeän sinua; huijaa minua kahdesti, häpeä minua. Kerran huijatuksi tulisi oppia virheistä ja välttää huijaamista samalla tavalla.”

https://t.co/gDB8VzFQxx?amp=1

101 Britannian kansanedustajaa vastusti tehotonta tuulivoimaa ja veronmaksajien rahojen käyttämistä tukemiseen. Lisäksi he halusivat paikallisille ihmisille lisää sananvaltaa tuulivoimaloiden sijoittamisen osalta.

 

Britannian konservatiivit kiistelevät tuulivoimasta

Britannian konservatiivipuolue on ajautunut sisäiseen riitaan tuulivoiman tukemisesta. Sata puolueen kansanedustajaa on allekirjoittanut aloitteen tuulivoiman myönnettävän tuen vähentämisestä, kertoo Sunday Telegraph -lehti.”
https://yle.fi/uutiset/3-5054522

Britannian konservatiivipuolue on ajautunut sisäiseen riitaan tuulivoiman tukemisesta. Sata puolueen kansanedustajaa on allekirjoittanut aloitteen tuulivoiman myönnettävän tuen vähentämisestä, kertoo Sunday Telegraph -lehti.
Hallitus on asettanut tavoitteksi, että maan energiantuotannosta 15 prosenttia tuotetaan uusiutuvilla tuotantotavoilla vuoteen 2015 mennessä. Tämä edellyttää vahvaa tukea tuulivoimainvestoinneille.
101 kapinallista konservatiiviedustajaa katsovat, että tuulivoima on liian tehotonta ja sen tuotanto katkonaista, jotta sen lisäämiseen pitäisi käyttää suuria määriä veronmaksajien rahoja. Lisäksi he haluavat paikallisille asukkaille lisää sananvaltaa tuulivoimahankkeiden vastustamisessa.”

EDIT: Iltapäivälehdestä Englannissa voi avoimesti lukea, että ero EU:n tuulivoimataloudesta yms. on helpotus Englannin kansantaloudelle. Enää ei tarvitse maksaa ”tuulitukia” saksalaisille yrityksille.

https://www.google.com/amp/s/www.express.co.uk/news/uk/1126769/Brexit-news-latest-climate-change-EU-directives-UK-laws-Extinction-Rebellion/amp

[Uusiutuvan energian säätiön johtaja Dr. John Constable paljasti, että EU:n direktiivien sanelemat energia- ja ilmastopolitiikat pidättävät Yhdistynyttä kuningaskuntaa mahdollisuudesta säästää veronmaksajien rahaa ja tehdä merkittäviä muutoksia uusiutuvan energian rahoittamistapoihin. Ilmastomuutoksen asiantuntija väitti, että ”suurin yksittäinen Brexit-osinko” voisi yllättäen johtua vähentyneestä tuesta, jota Yhdistynyt kuningaskunta maksaa uusiutuvan energian rahoittamiseen, kun sitä ei enää tarvitse noudattaa saksalaisille valmistajille eniten hyödyttäviä EU-direktiivejä.]

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu