Kun tehtiin kärpäsestä härkänen!

Englantilainen The Telegraph -lehti on käsitellyt parissa viimeisimmässä ilmastonmuutosaihetta käsittelevässä artikkelissa taustoja nykyiselle suhtautumiselle CO2-päästöihin.

”Monet läntisen maailman hallitukset ovat sitoutuneet lähitulevaisuudessa hiilidioksidipäästöjen nollaukseen. Sekä Yhdysvallat että Iso-Britannia sanovat toimittavansa nollapäästöt vuoteen 2050 mennessä. Yleisesti uskotaan, että tuuli- ja aurinkovoimalla voidaan saavuttaa tämä. Tämä uskomus on saanut muun muassa Yhdysvaltojen ja Britannian hallitukset edistämään ja tukemaan voimakkaasti tuuli- ja aurinkoenergiaa. Näissä suunnitelmissa on yksi kohtalokas virhe: ne perustuvat unelmaan, että on olemassa jokin edullinen tapa varastoida ylijäämäsähköä mittakaavassa.”

https://www.telegraph.co.uk/news/2023/05/10/wind-solar-renewables-pointless-waste/

https://www.telegraph.co.uk/news/2023/05/18/europe-turning-against-prophets-of-climate-alarmism/

Alkaako lampaat heräämään pikkuhiljaa?

Alkoivat tajuta, että tarina sai alkunsa Rockefelleristä ja muista voimakkaista vaikuttajista 1950-luvulla, ja sitten ”tiedettä” rahoitettiin voimakkaasti vuosikymmeniä?

Eurooppa alkaa kääntyä ilmastohälytysten profeettoja vastaan

Ekoahdistus on nousussa nuorten keskuudessa, mutta planeetan tulevaisuus on valoisampi kuin monet luulevat

CO2 on ollut historiallisesti tarkasteltuna vielä alhaisissa lukemissa, vaikkakin on noussut 100 ppm:llä teollistumisen aikakautena.

Kasvien kasvulle hiilidioksidin optimipitoisuus ilmakehässä olisi 2-3 kertainen pitoisuus nykyiseen verrattuna.

Ilmakehän hiilidioksidipitoisuus kävi jo nykyisissä lukemissa 300 miljoonaa vuotta sitten, kun putkilokasvit ja puut kehittyivät, mutta ei vielä ollut kuitujen lahoittajabakteereja olemassa.

Nykyisin jääkaudet pitävät ilmakehän hiilidioksidipitoisuuden alhaisella tasolla, kun merten biologinen hiilipumppu toimii kylminä kausina tehokkaammin, kasviplanktonin saadessa enemmän ravinteita käyttöönsä, sillä merivedet sekoittuvat tehokkaammin kylminä kausina.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu