Luonnollisen ja ihmisestä aiheutuvan ilmastonmuutoksen syistä

https://clintel.org/world-climate-declaration/

Luonnolliset ja ihmisistä johtuvat syyt aiheuttavat ilmastonmuutosta, mutta mitään ilmastohätätilaa ei ole olemassa.

Tätä korostetaan nyt maailmalla nopeasti leviävässä organisaatiossa, jossa pitkälle koulutetut tutkijat eri maista haluavat tuoda tutkimuspanoksensa esille selvittääkseen luonnollisen ja ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen syyt, nyt kun elämme lämpöistä kautta. Mitään ilmastohätätilannetta ei ole olemassa, tutkijat korostavat. Nyt viimeksi neljän italialaisen tutkijan voimin, joista kaksi fysiikan professoria on allekirjoittanut ”maailman vetoomuksen”.

Tässä vetoomuksessa todetaan, että ilmastohätätilannetta ei ole olemassa, ja vaaditaan ilmastotieteestä tieteellisempää. Se vaatii myös vapautumista ”naiivista uskosta epäkypsiin ilmastomalleihin”. Tulevaisuudesta vetoomus sanoo, että ”ilmastotutkimuksen on painotettava huomattavasti enemmän empiiristä tiedettä”.

https://link.springer.com/content/pdf/10.1140/epjp/s13360-021-02243-9.pdf

Kuten linkin tutkimuksesta käy selville, ei ole ole olemassa mitään ilmastoon viittaavaa kehitystä, joka antaisi aihetta julistaa ilmastoa koskevaan hätätilaan. Ihmiskunnan kehitys on ollut suotuisaa toisen maailmansodan jälkeen ja ilmastosta johtuvat katastrofit ovat vähentyneet kauttaaltaan maailmanlaajuisesti, maapallo on vihertynyt satelliittimittausten mukaan ja sadot ovat lisääntyneet joka puolella maapalloa. Ihmiskunnan tulee satsata edelleen ruokaturvaan, terveyteen, edulliseen energiaan jne. Kalliiksi käyvissä tehottomissa energiaratkaisuissa ei ole mitään mieltä, näin siis italialaiset tutkijat painottavat.

 

EDIT: Systeeminen lähestymistapa ilmastoon vaati mallinnusperiaatteiden tuntemusta.

https://www.xn--hytyniemi-17a.fi/

 

+20

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu