Maailma natisee liitoksissaan

Todennäköisesti moni asia ratkeaa vasta pidemmän ajan kuluessa.

IPCC ja media ovat syyttäneet hiilidioksidia (CO2) maapallon lämpenemisestä ja tästä on tehty pitkälle meneviä johtopäätöksiä vuosisadan loppuun.

Nyt on jo käynyt selväksi 30 vuotisen seurantarajan täytyttyä, että hiilidioksidin lämmittävää vaikutusta on liioiteltu puolella. IPCC ei ole ottanut huomioon luonnollista 66 vuoden sykliä, joka on osunut päällekkäin viimeisen 30 vuoden lämpenemisen kanssa.

Pidemmällä aikavälillä lämpeneminen on ollut 0,09 °C vuosikymmenessä. IPCC:n lämpenemistrendi on tuplasti enemmän vuosisadan viimeisille vuosikymmenille.

Tällä on tietysti seurauksensa, kun lämpenemistä on liioiteltu ja kun seuraavaksi on odotettavissa AMOn negatiivinen jakso, joka todennäköisesti kumoaa lämpenemisen seuraavaksi 30 vuotisen jakson ajaksi. Eli ilmasto ei lämpene tulevina vuosikymmeninä.

Asioita pitää siis tarkastella pidemmällä aikavälillä.

On myös syytä tarkastella tehtyjä energiaratkaisuja pidemmällä aikajanalla. Valtamedia ja radikaalit ympäristönsuojelijat ovat johtaneet yleisöä harhaan julistamalla, että tuulienergia on puhdasta ja fossiiliset polttoaineet eivät, kun ensimmäinen on jälkimmäisen johdannainen.

[The Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE), a highly respected global professional association, calls wind turbines the “pure embodiments of fossil fuels,” and it is 100 percent right to do so.]

[Sähkö- ja elektroniikkainsinöörien instituutti (IEEE), arvostettu maailmanlaajuinen ammatillinen järjestö, kutsuu tuulivoimaloita ”fossiilisten polttoaineiden puhtaiksi johdannaiseksi”, jota se onkin 100 %:sti.]

 

 

 

+15

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu