Ohjelmiston ”häiriö” kesken kaiken ääntenlaskentaa

USAn presidentinvaalien yhteydessä on puhuttu yhtä jos toista. Voiko esim. ääntenlakentaohjelmisto muuttaa 6000 ääntä kesken kaiken ääntenlaskennan ehdokkaalta toiselle. No ei itsestään, tällaista älykkyyttä ei tällaisissa ohjelmistoissa ole, vaan kyseisen ”häiriön” on joku ohjelmamuutos aiheuttanut. Ja kaikki ohjelmat testataan ennen käyttöönottoa, joten ohjelman sisältämät mahdolliset virheet on jo korjattu.

[Vote-counting software — checking if it actually counts votes for the right guy is something one does pretty early in the process. And if it works, it will continue to work — unless something changes.

So when you hear that there is a ”glitch” in the dark of night and votes got moved around, you can bet it wasn’t the lightning strike or a broken water pipe. It was someone changing something. It likely left some tracks. 
And my experience is there will be lots of tracks. Competent forensic investigators know just where to look.  They are likely to find that someone changed something, and it was not a ”glitch.”]

https://www.americanthinker.com/blog/2020/11/there_are_no_software_glitches.html#ixzz6dYWjdt1W

[Äänienlaskuohjelmisto – tarkistaa, onko se todella laskenut äänet oikealle kaverille, on jotain, joka tehdään melko aikaisin prosessin aikana. Ja jos se toimii, se toimii edelleen – ellei jotain muutu.
Joten kun kuulet ”häiriön” pimeässä yössä ja äänet liikkuvat ympäri, voit lyödä vetoa, ettei se ollut salamanisku tai rikkoutunut vesiputki. Se oli joku muuttamassa jotain. Se jätti todennäköisesti joitain jälkiä.
Ja kokemukseni mukaan on paljon jälkiä. Toimivaltaiset rikostekniset tutkijat tietävät, mistä etsiä. He todennäköisesti huomaavat, että joku muutti jotain, eikä se ollut ”häiriö”.]

EDIT:

The Necessity of Recountable Paper Ballots

.

The only sure way to run a fair election, Appel says, is to use and keep paper ballots.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu