Ovatko Skotlannin tuulivoimalat nyt EU:n

Kuten tiedämme Skotlanti sai valtavan määrän tuulivoimaloita alueelleen Britannian ollessa EU:n jäsenenä.

No nyt tiedämme jo, että tuulivoimalat antavat huomattavasti vähemmän kuin oli luvattu, ja joskus ne pitää myös siivota pois.

Seuraavat kolme taulukkoa osoittavat, kuinka nykyiset uusiutuvat tekniikat vaikuttavat hallituksen määräämiin ylimääräisiin kustannuksiin. Maalle pystytetty tuulivoima on kilpailukykyisin, saavuttaa pariteetin ydinvoiman kanssa pääomakustannuksissa, mutta se on noin kaksi kertaa kalliimpi pitkällä tähtäimellä. Maissa sijaitseva tuulivoima on vain noin 6 kertaa kalliimpaa kuin kaasun polttaminen.
Meren tuulivoima ja aurinkoenergian polttoaineteho ovat kustannustehokkaasti samoin kuin 2,5 – 5 kertaa kalliimpia kuin ydinvoima, mutta noin 16 kertaa kalliimpia kuin kaasun polttaminen.

Onko CO2 hypoteesi maapallon lämpenemisen takana kärsimässä inflaation, kun auringon 11-vuotisella syklillä on huomattavasti suurempi vaikutus maapallon lämpenemiseen kuin vain suoran säteilyn osoittama 0,5 W/m^2.

https://www.kobe-u.ac.jp/research_at_kobe_en/NEWS/news/2019_07_03_01.html

“When galactic cosmic rays increase, so do low clouds, and when cosmic rays decrease clouds do as well, so climate warming may be caused by an opposite-umbrella effect. The umbrella effect caused by galactic cosmic rays is important when thinking about current global warming as well as the warm period of the medieval era.”

”Kun galaktiset kosmiset säteet lisääntyvät, niin tekevät myös matalat pilvet ja kun kosmiset säteet vähenevät, pilvet myös, niin ilmaston lämpeneminen voi johtua vastakkaisesta sateenvarjovaikutuksesta. Galaktisten kosmisten säteilyjen aiheuttama sateenvarjovaikutus on tärkeä ajatellen nykyistä ilmaston lämpenemistä sekä keskiaikaista lämpimää ajanjaksoa.

Vihreän energian tarve on jo vuosikymmeniä ajanut yhteiskuntia kehittämään fossiiliselle energialle korvaajaa. Ensin kuviteltiin öljyn loppuvan. Kun sitten huomattiin, että fossiilisten varannot ovat huomattavasti suuremmat kuin oli arvioitu, alettiin uskoa niiden polttamisella olevan huomattavan haitallisia vaikutuksia ilmastoon, niin että yhteiskunnat eivät voisi niitä enää kauaa käyttää energialähteinä.

https://www.nationalreview.com/news/mike-pompeo-paris-climate-deal/

Käytössä olevilla ilmastomalleilla on niin monta erilaista vakiota ja yhtälöä (säätönuppia), että niitä voidaan säätää sopimaan mihin tahansa haluttuun trendiin. Joten ne on säädetty sopimaan edeltäviin virallisiin lämpötiloihin ja ennusteiden osalta sopimaan sosiaalisesti hyväksyttyyn lämpötilahaarukkaan mukaillen laumatiedeyhteisön laatimia skenaarioita.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu