Risteilyohjukset nyt Ukrainan harmina

Risteilyohjus ei ole mikään uusi keksintö, niitä on jo kehitetty 1900-luvun alkupuolelta lähtien. ”Ensimmäisiä risteilyohjuksia olivat Yhdysvalloissa 1900-luvun alkukymmenien aikana kehitetyt potkurikäyttöiset ja hyrrägyroskooppiohjatut lentävät pommit, joita ei kuitenkaan tiettävästi koskaan käytetty sodassa.” wiki

Risteilyohjus voidaan ampua maalta, merestä tai ilmasta. Kohteeseen se hakeutuu ennalta määriteltyjä maastoreittejä pitkin. Kun risteilyohjus voi seurata esim. joen uomaa, sen havaitseminen voi olla mahdotonta. Kohteeseen päästyään sen räjähteet ja jäljellä olava polttoaine räjähtävät ja tekevät tuhojaan.

Ukraina voi nyt uhota puolustavansa maata maalta, mereltä ja ilmasta tulevaa vihollisen iskuja vastaan.

 

Risteilyohjuksille näköjään kukaan ei voi mitään.

Tappamisesta on tehty teollista toimintaa. Siksi se on lopetettava.

Eilisessä Hesarissa kenraalimajuri evp Pekka Toveri kirjoitti: ”Jykevin teko olisi kerätä liittoutuma ensimmäisen Persianlahden sodan tapaan. Tavoitteena olisi poistaa hyökkääjä (silloin Irak, nyt Venäjä) hyökkäyksen kohteena olevasta maasta (silloin Kuwait, nyt Ukraina) tunkeutumatta hyökkääjän alueelle.” Irakilla ei ollut ydinaseita, Venäjällä on.

Kun tällainen lahtaaminen onnistuu Ukrainan kanssa, onnistuu se muidenkin kanssa, jos hyökkäystä ei saada pysähtymään Ukrainaan.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu