Ryppyotsaisuus ei lisää ymmärrystä ilmaston käyttäytymisestä

Ihmisiä on johdettu kuvittelemaan ilmaston lämpenevän ihmisistä johtuvista syistä tasaisesti yläviistoon, ja se vielä näytetään kädellä, jotta jokainen uskoo, että sen esittäjä tietää asian olevan näin.

Tästä sitten seuraa, että kaikki muutkin näyttävä kädellä, että kuinka ilmasto lämpenee ja mahdolliset poikkeukset selitetään luonnollisilla ilmiöillä.

Asia ei mene näin.

Meillä on edelleenkin luonnollinen ilmastonmuutos ja luonnollinen kasvihuoneilmiö. Kasvihuonekaasuista vesihöyry on hallitseva, jota säätelee auringon aktiivisuus. Hiilidioksidilla voi olla joku osuus luonnollisessa kasvihuoneilmiössä, josta ihmisen osuus on häviävän pieni, 4 %.

Eli jos nyt vielä joku kuvittelee, että 4 % hiilidioksidista hallitsee kasvihuoneilmiötä, kun samaan aikaan aurinko säätelee vesihöyryn määrää ilmakehässä ja luonnollinen kasvihuoneilmiö 96 % hiilidioksidista, saa esittää laskelmat ja todistaa asian olevan niin.

Niitä laskelmia ei tule kukaan esittämään.

Ihmiset harhautettiin uskomaan, ettei auringon TSI, eli auringon kokonaissäteilyvuo muuttuisi kuin 0,1 %. Tämä 0,1 % oli saatu satelliittimittauksilla vuodesta 1978 lähtien, kun oli seurattu avaruudessa aurinkosyklin (SC) aikana muutoksia TSI:n osalta.

Tätä tietoa käytetiin harhauttamaan ihmisiä, todellisuudessa TSI voi vaihdella 1 % luokkaa pidemmällä aikataululla.

Lisäksi auringon kirkkaus on ollut 1900-luvulla kirkkaampi kuin 1000 vuoteen, tai joidenkin tutkijoiden mukaan 8000 vuoteen. Auringon aktiivisuus on jatkunut korkeana aina vuoteen 2008 asti, jolloin tapahtui käänne alaspäin.

 

 

+14

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu