Solar de Vries Cycle

Professor Carl-Otto Weiss, adviser to the European Institute for Climate and Energy; Former President of the National Meteorology Institute of Germany, Braunschweig, used spectral analysis of all long-term climate data to show that all climate change is due to natural cycles, and there is no signal at all from our CO2 emissions.

Professori Carl-Otto Weiss oli kuullut työssä ollessaan CO2:n lämpenemishypoteesista, ja hänellä oli jäänyt heti epäilys kytemään takaraivoon, ettei se voinut pitää paikkaansa. Mutta hänellä ei ollut aikaa eikä tarvittavia varoja silloin aloittaa tutkimusta asiasta, joten se jäi. Tilanne muuttui kun hän pääsi eläkkeelle.

Tällä videolla hän kertoo tutkimuksistaan kahden kollegan kanssa, joilla oli samat intressit, mutta erilaiset taustat asian selvittämiseksi. Tulokset hän selvittää lyhyesti, kaksi kausiluonteista sykliä, de Vries 208 vuoden sykli ja AMO:n ~ 65 vuoden sykli vaikuttavat keskeisesti ilmastoon. CO2:lla ei ole mitään tekemistä ilmaston lämpenemisen kanssa.

Kuvassa hiilidioksidin (CO2) absorptiokaistat: 2 μm, 2,5 μm, 4,3 μm ja 15 μm

alempana kuvassa vesihöyryn (H20) absorptiokaistat infrapunasäteilyn osalta

 

 

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu