Teksas odottaa vihreää valoa Bidenin hallinnolta öljyn ja kaasun tuotannon lisäämiseen

On nyt jokseenkin selvää, että öljyn- ja kaasuntuotanto on muuttunut kannattavaksi viimeaikoina.

Onkin vain Bidenin hallinnosta kiinni, koska Teksas saa luvan aloittaa öljyn- ja kaasuntuotannon lisäämisen.

https://www.rrc.texas.gov/news/031822-christian-russia-ukraine-op-ed/

[Tämä ei olisi ensimmäinen kerta, kun Texasin energialla oli vaikuttava rooli maailmannäyttämöllä. Ensimmäisessä maailmansodassa Texasin Eastland County ja ”Roaring Ranger” -tuotanto olivat olennaisia ​​liittoutuneiden voiton kannalta[9]. Toisessa maailmansodassa sodan voittamiseen käytetystä seitsemästä miljardista öljytynnyristä kuusi tuli Yhdysvalloista,[10] ja kaksi Itä-Texasin putkilinjaa johtivat suurelta osin suurimman osan kuljettamisesta historian suurimmalta öljykentältä tuolloin. Winston Churchill sanoi konfliktin lopussa, että sota voitettiin Itä-Texasin öljymerellä[11].

Viime vuosina on käynyt tuskallisen selväksi, että ilmastokatastrofilla on ylimitoitettu vaikutus julkiseen politiikkaan. Voimakas keskittyminen saavuttamattomien hiilidioksidipäästöjen nollaamisen saavuttamiseen on toistuvasti aiheuttanut huonoja poliittisia päätöksiä, jotka lisäävät kuluttajien kustannuksia ja tekevät meistä entistä riippuvaisempia epäluotettavista energiamuodoista. Ironista kyllä, nämä politiikat eivät vähennä päästöjä, ne vain kuljettavat ne ulkomaille ja tekevät meistä riippuvaisempia vihamielisistä ulkomaista, kuten Venäjästä ja Kiinasta.]

Teksasilla on omakohtaisia kokemuksia epäluotettavasta, jaksottaisesta energiasta, kun viime vuoden talvena satakunta teksasilaista menehtyi kylmyyteen, kun aurinko ei paistanut eikä tuuli tuullut.

https://www.science.org/stoken/author-tokens/ST-10/full

”Käytämme havainnointianalyysiä osoittaaksemme, että vähemmän tunnettu stratosfäärin napapyörteen (SPV) häiriö, joka sisältää aallonheijastuksen ja SPV:n venymisen, liittyy äärimmäiseen kylmään Aasian ja Pohjois-Amerikan osissa, mukaan lukien hiljattain helmikuussa 2021 Texasin kylmäaalto, ja on lisääntynyt satelliittien aikakaudella.”

+9

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu