Uusiutuvaa energiaa koskevat väitteet vastaan ​​todellisuus…

Uusiutuvan energian suhteuttamista fossiilisen energian kanssa on verrattavissa venäläiseen sotapropagandaan, Venäjällä ei saa sanoa ääneen, että Venäjä olisi sodassa Ukrainan kanssa. Jos niin tekee napsahtaa 15 vuotta vankeutta.

Uusiutuvan energian osuus lasketaan yleensä muutamissa prosenteissa kokonaisuudesta.

Yleensä ilmoitetaan fossiilisen energian osuuden olevan 80 %.

Fossiilisen energian osuus ei ole muuttunut IPCC:n koko yli 30 vuotisen historian aikana.

Nekin maat jotka ovat paljon satsanneet tuulivoimaan, kuten Englanti, eivät ole yltäneet muutaman %:n rajaa ylemmälle.

Yleensä uusiutuvan energian kasvu esitetään kuitenkin exponentiaalisena kasvuna.

Millä tulee olemaan merkitystä tulevaisuudessa, on vety. Vetyyn liittyy vielä hankalia ongelmia, mutta uskotaan, että ne voidaan ratkaista.

”1. Esittely
Fossiilisten polttoaineiden ehtyminen ja tietoisuuden lisääntyminen niiden negatiivisistä ekologisista vaikutuksista ovat edellyttäneet ympäristönsuojelun tarvetta, ympäristön kannalta hyvänlaatuisia vaihtoehtoja. Ominaisena sen korkea gravimetristä energiasisältöä ja puhdasta muuntamista, vetyä pidetään erittäin lupaavana vaihtoehtona. Kustannustehokas, tehokkaat vedyn turvalliset varastointi- ja toimitustavat ovat välttämättömiä tehdä tästä totta. Vety puristettuna, nesteytettynä tai kiinteänä on mahdollisia säilytyskeinoja. Vedyn puristaminen erittäin korkeisiin paineisiin (noin 700 bar) tai nesteyttäminen kryogeenisissä lämpötiloissa (20 K) Esittää useita turvallisuus- ja suunnitteluhaasteita.”

 

+8

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu