Vain tiedekriittisyys luo uutta tiedettä

Luota tieteeseen on tieteenvastaisin lausunto mitä voi ylipäänsä olla. Kyseenalaistamalla tiedettä on se tapa, jolla luodaan tiedettä!

Vuosi 2022 selkeytti ilmastomallien toimimattomuuden. Pilvien osalta mallit toimivat huonosti. Pilvet kuitenkin säätävät pitkälti auringon lyhytaaltoisen säteilyn pääsyä maanpinnalle ja pitkäaaltoisen säteilyn pääsyä avaruuteen.

https://iopscience.iop.org/article/10.1088/1748-9326/10/10/100201

”Viime aikoina korkeaenergisten hiukkasten vaikutuksia alemmassa ilmakehä pilvien vaikutusten arvioimiseen johtuen ilmaston herkkyydestä pienille pilvien muutoksille ja pilvien korkeudella syntyvästä ionisaatiosta.”

https://ui.adsabs.harvard.edu/abs/2011A%26A…529A..67S/abstract

”Konteksti. Muuttuva aurinko on todennäköisin ehdokas menneiden ilmastonmuutosten luonnolliselle pakottamiselle 50–1000 vuoden ajan mittakaavassa. Todisteena tästä ymmärryksestä on, että maan ilmasto korreloi positiivisesti auringon aktiivisuuden kanssa.

Tulokset: Johdamme auringon kokonais- ja spektrisäteilyn, joka oli huomattavasti pienempi Maunderin minimin aikana kuin nykyään havaittu. Ero on huomattavasti suurempi kuin muissa viimeaikaisessa kirjallisuudessa julkaistuissa arvioissa. Myös ilmastoon epäsuorasti vaikuttavan auringon UV-vaihtelun suuruuden on todettu ylittävän aiemmat arviot. Käsittelemme yksityiskohtaisesti oletuksia, jotka johtavat tähän johtopäätökseen.”

Auringon aktiivisuus on säilynyt voimakkaana vuoteen 2008 asti ja lyhytaaltoisen säteilyn lisääntyminen maanpinnalla on mitattu vuodesta 1980 lähtien.

Stefan-Boltzmannin säteilylaki ei päde globaalin lämpenemisen selvittelyyn.

On the Solar Climate of the Moon and the Resulting Surface Temperature Distribution (scirp.org)

”Ilmeisesti pintalämpötilan globaalin keskiarvon ja tehollisen lämpötilan välinen suhde kivisen taivaankappaleen säteilylämpötilan osalta eroaa tekijällä, joka riippuu tähtitieteellisistä parametreista, erityisesti pyörimisen kulmanopeudesta. Kramm et al. [29] löysi esimerkiksi aurinkoenergiasta 27,4 kertaa nopeammin pyörivän maan ilmaston osalta, 0,828 T T laatta ≅ e E . Näin ollen DLRE:n (kuun säteilymittaukset ennustaa) havainnot tarjoavat empiiristä näyttöä siitä, että kiviplaneettojen ja niiden luonnollisten satelliittien tapauksessa maapallon keskimääräinen pintalämpötila on merkittävästi alhaisempi kuin niiden tehokas säteilylämpötila. Lopuksi perustuen 24 DLRE-aineistoon tutkimuksemme osoitti, että Stefan-Boltzmannin teholain soveltaminen maailmanlaajuisesti keskiarvotettuihin bolometrisiin lämpötiloihin tarjoaa arvottomia tuloksia kivisille taivaankappaleille.”

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu