Venäjästä itsestään on tullut Pyhän Yrjön legendan lohikäärme

 

Pyhä Yrjö valkoisella hevosellaan ratsastaa paikalle sattumalta ja surmaa lohikäärmeen, jolle kyläläiset ovat olleet pakotettuja tuomaan uhrilahjoja, neitoja ja lampaita.

Venäjä ja edeltäjänsä ovat vaatineet voittoja elääkseen.

Euroopan Unioniin liitytään vapaaehtoisesti.

Venäjä liittää alueita itseensä aloittamillaan hyökkäyssodilla.

Tällaisen hyökkäyssodan ei pitäisi olla enää mahdollistakaan aloittaa kansainvälisen lainsäädännön mukaan, mutta puolet kansalaisista maapallolla asuu ns. totalitäärisissä valtioissa, joissa hyökkäyssota on mahdollista, kutsutaan sitä sitten vaikkapa erikoisoperaatioksi.

Yksi näistä totalitäärisistä valtioista on uhannut ydinaseilla, mikäli kyseistä valtiota estetään sen toteuttamaa hyökkäystoimintaa NATOn joukoilla. Ja muutkin totalitääriset valtiot ovat hengessä mukana.

Näyttää siltä, että taas kerran on Eurooppa luisumassa näyttämöksi suurvaltakonflikteille ja tämänhetkinen tarkka osoite on Ukraina.

Mikäli englanninkieli sujuu, kannattaa kuunnella 60 minuutin lähetys, jossa Zelensky tekee selontekoa sodan tämänhetkisestä tilanteesta Venäjän ja Ukrainan välillä. Hän puolustaa nyt koko Eurooppaa ja vapaata maailmaa, ei enempää eikä vähempää.

60 minutes

https://youtu.be/N1vHCOD57Og

Volodymyr Zelenskyy’s full 60 Minutes interview in Ukrainian”

https://youtu.be/IEkZoYo2BVQ

 

+7

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu