Antti Lindtman

Suomikuva maailmalla on pahasti kärsinyt siitä kun maailmalla suosittu Sanna Marin sai suomen kansalta rukkaset ja äänestettiin ulos ja tilalle tuli sitten tällainen puolirasistinen ja köyhiä kyykyttävä, kehitysapumäärärahoja ja pakolaiskiintiötä leikkaava ja maahanmuuttoa rajoittava  hallitus, ja pääministeriksi tuli tavallinen tylsä puoluebyrokraatti.


Kun vielä Sanna, loukkaantuneena rukkasista, luopui puolueensa puheenjohtajuudesta ja hänen tilalleen puolueen johtoon tuli pääministerin kaltainen tylsä  puoluebyrokraatti, joka on nuoruudessaan myös tehnyt natsitervehdyksiä ja joka yrittää parantaa julkikuvaansa laulamalla huonosti karaokea ja toistamalla siinä samalla, ilmeisesti kuitenkin vahingossa, nuoruutensa synnit ja sen saman natsitervehdyksen siinä karaoken huumassa. 

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009828724.html

https://www.ess.fi/uutissuomalainen/6185131

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a355ef55-1ff1-4009-9c7b-bbeaeecd72c7

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/saksalaislehti-nosti-otsikoihin-lindtmanin-kohukuvat-ja-nakkalajarven-rikokset/8771076#gs.4pjl2u


Olisi ollut niin hyvä Suomelle jos Sanna olisi voinut jatkaa pääministerinä, tai ainakin näkyvänä hahmona politiikassa.


Velan ottokaan ei näytä yhtään pienenevän tämän uuden hallituksen aikana, vaikka köyhiä kyykytetään ja  kehitysapumäärärahoja leikataan ja maahanmuuttoa rajoitetaan.


Velanotto on nyt kylläkin tämän uuden hallituksen osalta  vastuullista ja holtillista, kun se Marinin aikana oli kuulemma vastuutonta ja holtitonta

Rahallisesti se on kuitenkin aivan samantekevää millä laatusanoilla velkaa kuvataan. Velan määrä on se ratkaiseva tekijä ja ne summathan on tämän puolirasistihallituksen vastuullisen ja holtillisen  velanoton suhteen suurinpiirtein samat kuin ne Marinin hallituksen  vastuuttoman ja holtittoman velan summat.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu