Boris Johnson, populisti ja  despootti, joka pitää kukistaa.

Boris Johnson on tyypillinen populisti, jonka kannatus perustuu tietämättömän ja tyhmän kansan valheelliseen vedättämiseen valehtelemalla, väärillä lupauksilla ja viihdyttävällä esiintymisellä. tällaiset Johnsonin kaltaiset ilmiöt ovat valitettavan yleisiä demokratioissa eri maissa. Nämä ovat demokratian haitta-ilmiöitä. 

Onneksi Englannin tapaisissa vakiintuneissa dmokratioissa, toisin kuin Venäjällä,  despootin lähimmät tukijat, ne jotka tietävät totuuden ja näkevät rakennetun valheverkoston läpi, uskaltavat nousta despoottia vastaan, vaikka hänellä olisikin vielä kansan kannatus ja tuki. 

Englannissa muiden poliitikkojen, kaverien  ja muiden tukijoiden ei tarvitse onneksi pelätä maan oikeuslaitosta,  virkavaltaa,  vankilaan joutumista, tai palkkamurhaajia, kuten Venäjällä on asianlaita. Muuten tilanne on nyt sama Englannissa kuin Venäjällä.

Toivottavasti kansalle valehtelun ja kansallismielisen populismin varassa valtaa pitävä despootti saadaan Englannissa kukistettua mahdollisimman pian ja tilalle saadaan joku joka pitäytyy enemmän totuudessa ja kertoo kansalaisille valheiden ja toiveiden sijaan miten asiat ovat, eli sen että brexit meni mönkään, kuten ne jotka eivät ole olleet kansallismielisen populismin sokaisemia jo etukäteen tiesivät ja sanoivat.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu