Brexit

Britit äänestivät itselleen parempaa ja kuvittelivat saavansa parempaa, kun äänestivät itsensä irti EU:sta.  Sen hyvän sijaan mitä britit tavoittelivat he saivat itselleen historiansa pahimman laman. 

Lamaa ei voi enää peruuttaa, valitettavasti.  Brexit sen sijaan voitaisiin peruuttaa,  mutta tuskin sitäkään tapahtuu. Britit ovat selvästi muuttuneet poliittisesti apaattisiksi. 


Vaikka brexit- äänestys  oli suurelta osalta myös “maahanmuuttokriittinen” kannanotto, kun britit halusivat vähemmän mamuja,  britit eivät enää välitä vaikka konservatiivit valitsivat maahan maahanmuuttajataustaisen pääministerin, joka on tiukasti sitoutunut hoitamaan brexitin negatiivisia vaikutuksia Englannin talouteen ja se tapahtuu englantilaisten oman henkilökohtaisen talouden kustannuksella.

Britit eivät enää valita vaikka maahanmuuttajataustaisen pääministerin maan taloutta pystyssä pitävät toimet nyt suitsivat heidän omaa talouttaan, vain alistuvat kohtaloonsa, ainakin seuraaviin vaaleihin asti.


Vaikka  seuraavassa vaalissa valta luultavasti vaihtuu, mikä on oikein, koska konservatiivien pitää kantaa teoistaan poliittinen vastuu,  mikään ei tule muuttumaan, koska brexit on toteutettu ja se tapahtui erillisen kansanäänestyksen perusteella.  

Poliitikot pesivät  brexit- kansanäänestyksessä omat  likaiset kätensä puhtaiksi Pilatuksen tapaan.  Kansa sai mitä halusi, se sai brexitin, mutta ei saanut sitä mitä tavoitteli, eli ei saanut parempaa hyvinvointia, vaan kävi juuri päinvastoin.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/britanniaa-uhkaa-historian-pahin-lama-tulevat-saastotoimet-voivat-rikkoa-ihmisoikeuksia/8562870#gs.hnox2b

+3

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu