Brexit pahenee

Brextistä oli ennustettu olevan pahoja seurauksia Englannin taloudelle ja ennusteet ovat pitäneet paikkansa. Brexit- lasku on jo 40  miljardia pelkästään Englannissa.  Koko Euroopan talousalue kärsii, myös Norja ja Sveitsi, jotka eivät muodollisesti ole EU:n jäseniä, mutta eniten tietenkin Englanti.

Ne poliitikot jotka ovat kannattaneet brexitiä hallitsevat edelleen Englantia, vaikka kansa on jo kääntänyt kelkkansa ja suurin osa kansasta uskoo brexit- päätöksen olleen haitallinen.

Kestäne vielä aikansa ennenkuin nyt vallassa oleva poliittinen eliitti ottaa lusikan kauniiseen käteensä ja alkaa muuttamaan poliittista linjaansa.  Brexit- neuvottelut olivat vaiketa,  liittymisneuvottelut takaisin EU:hun tulevat olemaan vielä vaikeampia.  Aikaa kuluu ja tappiot senkun kasaantuvat.


Britannian hankaluuksia brittien hankaluuksia on niin paljon että niitä ei jaksa edes luetella.

Yksi niistä hankaluuksista on se että hallitseva tory puolue on sisäisessä kriisissä brexitin takia.  

https://suomenkuvalehti.fi/paajutut/britannian-tory-puolueesta-tuli-torapuolue-he-vihaavat-kaikki-toisiaan-ja-haluavat-tuhota-toisensa/?shared=1243502-bb84566a-500

Labor- puolueessa lienee sama tilanne.


Ihmisten tyytymättömyys hintojen korotuksiin ilmenee lakkoiluna, mihin briteillä ei olisi varaa. 

Skotlanti haluaa erota Englannista ja liittyä EU:hun, mikä toisaalta tuo yhtenäisyyttä sekä puolueiden riveissä että puolueiden välillä, niiden vastustaessa Skotlannin aikeita. Tämä onkin ainut asia mikä tuo tällä hetkellä yhtenäisyyttä Englannin poiitiikkaan.  

Muissa asioissa ollaan puolueiden kesken ja puolueiden sisällä kaikesta eri mieltä ja hallituksen brexit- politiikka on tällä hetkellä kansalaisten tahdon vastaista.


Nigel Faragekin twiittasi:

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu