Elämäni Biisi

On aina mukavampi kritisoida sellaisia asioita joista ei tiedä mitään, kuin sellaisia asioita joista jotain tietää, koska niistä asioista joista jotain  tietää, tietää ainakin sen  ettei tiedä paljon mitään. Sellaisista asioista joista ei mitään tiedä, voi vapaasti keksiä vaikka mitä.

En ole seurannut näitä tällaisia otsikon kaltaisia TV:n viihdeohjelmia, kuten “Elämäni Biisi” ja hakenut viihteeni jostain muualta, sitä on kyllä tarjolla yllinkyllin, joten nyt sitten kritisoin sitä mistä en paljon mitään tiedä, vapaasti mielikuvitusta käyttäen.


Satuin katsomaan tätä mainittua ohjelmaa pätkän verran, kun siinä oli mukana  paljon presidenttiehdokkaita.  Ensinnäkin, minua ottaa päähän erityisesti tämä yksi ehdokas ja joku muukin vähän, kuten tämä Alexander Stubb ja Mika Aaltola, joiden ei ,mielestäni pitäisi olla ehdokkaana ollenkaan.

Sen lisäksi minua ottaa päähän se että ne mielestäni kaksi hyvää ehdokasta, joista toinen on parempi, se joka nyt toimii Suomen pankin johtajana, olivat lähteneet mukaan tähän mediapelleilyyn,  

Mutta ilmeisesti se nyt vain on realiteetti että pitää tehdä itsestään pelle, jotta voisi tulla valituksi presidentiksi.  Alexander Stubb tosin on niin vahvasti pelle muutenkin, ettei hänen tarvitsisi sitä tällä tavalla erikseen osoittaa.Jos minulta kysyttäisiin kenestä pitäisi tulla Suomen seuraava presidentti, siihen olisi minulla hyvin yksioikoinen ja selkeä vastaus.  Olli Rehn.  En tarvitse sen asian toteamiseen mitään viihdeohjelmia, en ainakaan näin typeriä viihdeohjelmia kuin otsikossa mainittu.

Mutta kun minulta ei kysytä ja vaikutusmahdollisuuteni ovat käytännössä nolla, joku muu valittaneen siihen hommaan, toivottavasti ei ainalkaan Stubbia, eikä Aaltolaa, eikä sitä jonka nimeä en kehtaa edes mainita.

 

Katsoin sitä ohjelmaa parin kappaleen verran ja tylsää oli, sekä biisit, että se muu pelleily, joten on se niin hyvä että töllöstä riittää kanavia mistä valita.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu