Englannin pääministerin vaihtaminen

On tietenkin välttämätöntä että valehteleva populisti, Boris Johnson,  syrjäytetään Englannin pääministerin paikalta, mutta se ei vielä pelasta Englantia.  Muut konservatiivit eivät ole synnittömiä populismin suhteen.  

Kaikki Englannin johtopaikoilla nykyisin olevat ovat tavalla tai toisella Boris Johnsonin miehiä ja naisia,  he ovat olleet pönkkäämässä Johnsonin kansallismielistä populistista politiikkaa, mikä politiikka on sitten johtanut brexitiin ja nykytilanteeseen.  On luonnollista ettei brexitin kovia vastustajia löydy nyt hallituksesta, eikä konservatiivipuolueen näkyviltä paikoilta ja uusi pääministeri valittaneen tästä brexit- mielisten joukosta.

Sen takia, vaikka Boris Johnsonin syrjäyttäminen onkin hyvä asia, se ei vielä muuta sitä turmiollista politiikkaa mitä Johnson on porukkansa tuella harjoittanut.

Valitettavasti mitään ratkaisevaa parannusta Englannin politiikassa ei tule tapahtumaan, ennen kuin kansa siellä havaitsee erheensä, hylkää brexit- poliitikot ja valitsee paremmat poliitikot tilalle, niin tory- kuin labour- puolueissakin ja politiikassa tehdään todellinen täydellinen muutos parempaan suuntaan, oikeaan suuntaan.

Voi olla että sekin aika vielä koittaa kun brexitistä on enää synkät muistot jäljellä, mutta saa  nähdä miten paljon aikaa siihen vielä kuluu.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu