Englannin uusi itsenäisyys

Boris Johnsonin mukaan Englanti pyrkii loistavaan ja mahtavaan kaupankäyntiin EU- maihin, sen jälkeen kun Englanti pääsee irti EU- säädösten ikeestä tämän vuoden lopulla.

Boris Johnson ei kuitenkaan aio kilpailla EU:n markkinoilla alentamalla standardejaan, koska sen ei enää tarvitse noudattaa EU;n standardeja, saavuttaakseen kilpailuetua EU- maihin nähden, joiden pitää siis edelleen noudattaa EU:n standardeja.

Miten Boris Johnson sitten aikoo näyttää miten itsenäinen Englanti on EU- maihin nähden?

Jos Boris ei aio heikentää standardeja, vaikka Englanti itsenäisenä ja EU:sta irronneena vapaana kansakuntana voisi niin tehdä, niin Boris voisi vain noudattaa niitä EU:n standardeja.  EU varmasti olisi iloinen jos Boris tekisi niin.

Mutta eihän Boris niin voi menetellä, sillä eihän itsenäinen ja ylpeä Englanti voi tietenkään elää EU:n standardien mukaan, pitää olla omat Englantilaiset standardit.

Jos Boris ei halua heikentää standardeja, niin voihan  niitä standardeja aina tiukentaa.  Sillä tavalla Englanti saisi ikiomat standardit ja maailman parhaat standardit.  Englantilaiset tuotteet olisivat maailman tiukimmin standardisoituja, siis standardisoidumpia kuin EU:n tuotteet ja ne tuotteet saisivat kilpailuetua siitä että ne olisivat EU- tuotteita standardisoidumpia.

Kunhan se Boris vielä ymmärtäisi että Englannin pitäisi viimein luopua niistä tuumista ja siirtyä metrijärjestelmään, mikä uudistus Euroopassa toteutettiin jo Napoleonin toimesta.  Saisivat myös lopettaa siellä Englannissa sen tien väärällä puolella ajamisen.

Joka asiassa ei Englannin  aina tarvitsisi tehdä ihan päinvastoin kuin jokapaikassa muualla, vaikka se itsenäinen maa olisikin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu