Ensivaikutelma kehysriihestä

Ensivaikutelma kehysriihestä, on nyt sellainen että tässä ei ole enää kyse siitä samasta hallituksesta joka heti alkuun lähti uhmakkaasti kyykyttämään köyhiä ja nöyryyttämään duunareita.

Mutta toisaalta, köyhät olivatkin nyt jo valmiiksi kyykytettyjä ja duunarit valmiiksi  nöyryytettyjä.

Ehkä siitä kyykyttämisestä ja nöyryyttämisestä ei sitten ollutkaan seurauksena laskettuja seurannaisvaikutuksia ja nyt piti sitten tehdä ne tehokkaat toimet.


Mutta toisaalta, köyhät pysyvät edelleen kyykytettyinä ja duunarit nöyryytettyinä, kehitysapua on leikattu ja turvapaikkoja tarjotaan ulkomaalaisille entistä vähemmän ja nämä asiat saattavat olla hallitukselle tärkeämpi asia kuin  talouden sopeutus.  Mutta tulihan sekin homma nyt sitten tehtyä, jos tämäkään nyt sitten mihinkään riittää.


Se että hallitus jakaa porkkanoita investoijille on tietenkin hyvä asia, investointeja  todella tarvittaisiin, mutta tuleeko niitä investointeja, riittääkö niille investoijille Suomessa niitä nöyryytettyjä duunareita tarpeeksi.  Nöyryytetty duunari on tietenkin ivestoijille parempi duunari kuin nöyryyttämätön duunari, mutta riittääkö ne duunarit kaikkiin niihin tarvittaviin investointeihin?

Se jää nähtäväksi.

Pitää tietenkin toivoa parasta.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu