Finnair, finnair ja finnair

Täydellisesti mitään tietämättömänä lentoliikennebisneksestä, eli täydellisenä amatöörinä, minulla on täydellinen ratkaisu Finnairin kotimaan liikenteen ongelmiin.

On selvää ettei tyhjillä lentokoneilla kannata lennellä, se on selvää ja se on luonnonvarojen tuhlausta, vaikka käytettäisiinkin biopohjaista polttoainetta.

Ratkaisu on siinä että koska Finnairilla on  paljon erilaista lentokalustoa,  joka seisoo tyhjillään, niin turhahan sitäkään on pitää käyttämättömänä jos asiakkaita sentään jonkin verran on ja niiden asiakkaiden jotka ovat jäljellä, asiat ovat tärkeitä, eivätkä ne matkustele vain huvikseen korona-virusta levittelemässä.

Pienille paikkakunnille, kuten maakuntakaupunkeihin, liikennettä voitaisiin hoitaa pienillä lentokoneilla.  Kun lentokalustoa on tarjolla paljon, niin sen jälkeen kun matkustajamäärä on tiedossa valitaan käyttöön sopivan kokoinen kone, niin että paikkoja ei jää liikaa tyhjiksi.  Viime tipan asiakkaita varten voidaan jättää muutama paikka varalle.

Matkustajat voidaan ennen matkaa pukea vaikka suojapukuun ja varustaa hengityssuojaimilla, niin ettei korona pääse vahingossa leviämään matkustamossa, eikä lentohenkilökunnan ja matkustajien välillä.

Nämä on varsin yksinkertaisia asioita ratkaista, kunhan niitä ei ajettele turhan monimutkaisesti.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu