Haittaihmisistä

Hallitusta muodostettaessa lienee tulevien päähallituspuolueiden kesken nyt vääntöä siitä ketkä ovat niitä ihmisiä joita voidaan maahan ottaa työvoimapulaa helpottamaan. Persut eivät halua Suomeen haittaihmisiä, kokoomukselle varmaan kelpaisivat nekin.

Alle keskituloa nauttivat ovat persujen mielestä haittaihmisiä,  yhteiskunnalle haitallisia ja pelkästään kulujen aiheuttajia.  Sellaisia ihmisä ei Suomeen perussuomalaisten mielestä pitäisi päästää.

Suomalaisista muistaakseni noin kolmannes, tai ehkä jopa puolet, mutta sanotaan nyt että kolmannes, ovat sellaisia jotka eivät osallistu työelämään ollenkaan.  Loput kaksi kolmannesta ovat sitten töissä ja näistä työssä olevista puolet saavat pienempää palkkaa kuin keskipalkkaa, toiset puolet saavat sitten suurempaa palkkaa kuin keskipalkkaa.  

Kokonaisuutena siis vain kolmannes kansalaisista olisi persujen mielestä hyödyllisiä,  se kolmannes kansasta  jotka saavat pienempää palkkaa kuin keskipalkkaa ovat haitallisia, siis haittaihmisiä.  Kolmannes kansasta, me eläkeläiset, lapset, suurin osa nuorisosta, sairaat ja työttömät, olemme täysin hyödyttömiä,  siis eniten haitallisia.

Minä en tekisi tällaista luokitusta vuohiin ja lampaisiin.  Itse olen toki täysin hyödytön, kuten kaikki työtä tekemättömät ovat, mutta minusta pienipalkkaiset ovat tärkein väestöryhmä.  Pienipalkkaiset tekevät sen kaiken oikean työn, joka on yhteiskunnan perusta, pienellä palkalla.

Toki niitä isompipalkkaisiakin tarvitaan niitäkin, mutta vain suhteessa niihin todellisiin raatajiin.  Ne pienipalkkaiset raatajat ovat edellytys sille että voi olla myös niitä isopalkkaisia.  Jos pienellä palkalla raatavia duunareita ei olisi, eivät isopalkkaiset ennättäisi tehdä niitä isopalkkaisten töitä, koska ne työt joita ne pienipalkkaiset tekevät ovat niitä kaikkein tärkeimpiä.

Jos pienipalkkaisia ei olisi, isopalkkaisten aika menisi niiden pienipalkkaisten hommien hoitamiseen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu