Halla-ahon koronaelvytyspaketti

Halla-aho on sanonut että Suomen perussuomalaiet eivät hyväksy tehtyä elvytyspakettia, että se pitää neuvotella uusikisi.

Halla-aho ei kertonut millainen sen uuden elvytyspaketin pitäisi olla, mutta varmasti sen pitäisi olla Halla-ahon mielestä Suomelle edullisempi kuin nykyinen ja vastaavasti muille maille epäedullisempi kuin nykyinen sopimus.

Halla-aho ei kertonut miten hän saisi toiset osapuolet hyväksymään hänen itsensä esittämän Suomelle huomattavasti edullisemman ja muille osapuolille selvästi epäedullisemman ratkaisun.

Muut osapuolet,  mm, Ruotsi, Tanska, Hollanti ja Itävalta, joille sopimus on vielä epäedullisempi kuin Suomelle, ovat sopimuksen hyväksyneet, samoin Suomen puolueet, kristillisiä ja perussuomalaisia lukuunottamatta.


Kysymys kuuluu kenen kanssa Halla-aho sen oman elvytyssopimuksensa tekisi.  Ilmeisesti Suomen kristillisen puolueen kanssa.

Suomella ei ole, eikä perussuomalaisella puolueellakaan,  voimaa eikä asevoimaa pakottaa kaikkia muita alistumaan omaan tahtoonsa, siis siihen sopimukseen millaisen sopimuksen Halla-aho ja kristillinen puolue haluaisi tehdä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu