Hallitus parantaa otteitaan, ainakin vähän

Tässä viimeisessä paketissa tässä riihessä, mikä riihi se nyt olikaan,  on jo vähän  jotain konkreettista yritystä parantaa maan talouden tilaa. 

Siinä on monta hyvää asiaa, en lähde nyt niitä sen tarkemmin erittelemään, mutta luulisi että näillä toimilla maan talous kohenee vähän,  tai, oikeammin sanottuna, tämä viimeinen paketti jonkin verran hidastaa maan talouden rapautumista, mutta ei kokonaan lopeta sitä.


Tottakai nämäkin uudistukset painottuvat sillä tavalla että herrojen ei tarvitse taloustalkoisiin osallistua ja pääpaino vastuusta tulee tavallisten duunareiden ja vähän parempaa eläkettä saavien kannettavaksi. Tottakai näidenkin tulee vastuunsa kantaa, itse eläkeläisenä osallistun vastuun kantamiseen ihan mielelläni.

Tämä on tietenkin luonnollista politiikkaa tälle hallitukselle, koska tämähän on herrojen hallitus, eikä työtä tekevien, siis duunareiden hallitus, eikä meidän eläkeläisten hallitus, kaikkein vähiten tämä on köyhien hallitus.


Se edellinen talouden sopeutumispaketti, se kuusi miljardia, mikä sen nimi nyt taas oli, se olikin lähinnä köyhien kyykyttämistä ja duunareiden nöyryyttämistä, millä toimilla ei maan taloutta tietenkään korjata, mutta tulevatpahan köyhät kyykytetyiksi ja duunarit nöyryytetyiksi ja herrat tykkää.


Se jää tietenkin kaikkien muiden nykyisten hallituspuolueiden, paitsi persujen, ikuiseksi historialliseksi häpeäksi, että lähtivät samaan hallitukseen persujen kanssa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu