Hallitusneuvottelut

Orpo joutunee suostumaan maahanmuuttopolitiikan kiristämiseen, jotta pääsisi kyykyttämään köyhiä budjettivajeen supistamiseksi.

Mikäli Orpo ei antaisi periksi maahanmuuttoasioissa persuille, Orpo joutuisi kääntymään demarien puoleen hallituksen muodostamisessa ja silloin köyhien kyykytys ei onnistuisi, tai ainakin pitäisi kyykyttää myös rikkaita ja sehän ei ole kokoomuksen linjan mukaista politiikkaa.


Toisaalta Orpon suuri tukija, elinkeinoelämä, tarvitsisi maahanmuuttajia, koska se ei halua käyttää kotimaisia työttömiä työvoimana.  Tämä on Orpolle kova paikka.

Mutta elinkeinoelämän edustajia on sen verran vähän että heidän merkityksensä tulevissa vaaleissa on vähäpätöinen, joten kun Orpo valitsee kumman puolta se pitää,  elinkeinoelämän, vaiko rikkaiden äänestäjiensä, se valitsee äänestäjänsä.  Elinkeinoelämän vaatimukset unohdetaan, koska elinkeinoelämä ei äänestä, rikkaat kokoomuslaiset sen sijaan äänestävät.


Ennusteeni tulevan hallituksen koostumuksesta on siis se että tämä pohja josta nyt neuvotellaan tulee toteutumaan.  

Kun hallitus pääsee toteuttamaan ohjelmaansa, maahanmuutto pysäytetään, paitsi isopalkkaisten osalta. 

Tietoammattilaisia Intiasta otetaan pelejä suunnittelemaan, mutta siivoamaan, marjoja poimimaan, tai hoitotyötä tekemään ei väkeä Suomeen enää päästetä. 

Köyhät tullaan kyykyttämään ja rikkaille jaetaan verohelpotuksia.


Kaikki on niinkuin olla pitää ja niinkuin Suomen kansa on halunnut.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu