Hallitusneuvottelutilanne

Tilanne on nähdäkseni sellainen että on selviö että hallituksen muodostavat persut ja kokoomus.  Ketkä sitten lähtevät tukemaan tätä sinimustaa hallitusta on toinen kysymys. 

Tärkein asia tässä kuviossa on se että persut tulevat mukaan hallitukseen.

Toiseksi tärkein asia on se että persujen maalle haitallista politiikkaa tulee hallitusohjelmaan niin vähän kuin mahdollista.

RKP ja KEPU,  kumpi nyt tuleekaan mukaan tähän sinimustaan koalitioon, asettanevat omat tiukat ehtonsa, jotka sinänsä ovat tärkeitä että perussuomalaista politiikkaa tulisi mukaan hallitusohjelmaan mahdollisimman vähän.

Oppositioon jäävien demareiden ja vihreiden tulee antaa oma panoksensa persuvaikutuksen pienentämiseksi hallitusohjelmaan.  Demarien ja vihreiden tulee näytellä olevansa valmis hallitusyhteistyöhön niin pitkään kuin mahdollista ja Orpon pitää pitää tätä vaihtoehtoa esillä näkyvästi, ikäänkuin se olisi todellinen vaihtoehto, vaikka ainoa todellinen vaihtoehto olisikin punamusta vaihtoehto.  Näin voitaisiin saada persujen vahingollinen vaikutus hallitusohjelmaan mahdollisimman pieneksi.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu