Hallituspuolueiden viha vähäosaisia Suomen kansalaisia kohtaan.

Se viha mitä persut ovat tähän mennessä osoittaneet turvapaikanhakijoita ja turvapaikan  saaneita ja yleensä ulkomaalaisia  kohtaan Suomessa, näyttää laantuneen sen jälkeen kun Petteri Orpo viime kesänä julisti nollatoleranssin rasismia kohtaan.  

Mutta se on tietenkin vain vaikutelma, väärä vaikutelma, joka johtuu siitä että persut ovat taipuneet noudattamaan pääministerin käskyä ja muuttaneet rertoriikkaansa, mutta eihän se viha sieltä ole minnekään kadonnut.  Kun vihaa ei voi enää sanallisesti ilmaista paine on varmaan kasvanut.

Se että painetta on näkyy nyt siinä että viharetoriikkaa on nyt alettu  osoittamaan vähäosaisia Suomalaisia kohtaan ja se näkyy myös muussa kuin retoriikassa. 

Huolellisesti harkitussa sosialisessa mediassa julkaistussa kuvassa Purran sakset heiluvat ja taustalla näkyy leikkaajan tukena koko perussuomalaisten kööri. Ne sakset eivät uhkaa vain turvapaikkalaisten toimeentuloa, vaan erityisesti Suomen vähäosaisten toimeentuloa.


Perussuomalaisten tuntema “pyhä viha” ulkomaalaisia kohtaan, mikä tähän mennessä on käynyt ilmi vihapuheissa,  jotka vihapuheet ovat muodostuneet perussuomalaisuuden tunnukseksi erityisesti  Halla-ahon ja Riikka Purran aikana, on nyt muuttuneet hallitukseen osallistumisen myötä käytännön vihateoiksi ulkomaalaisia kohtaan.

Mutta tämä ei vielä riitä, ei tässä kaikki.  Pelkästään Suomeen tulleiden pakolaisten kyykytys ei persuille riitä.  Nyt persujen katse on kääntynyt ulkomaalaisista vähäosaisista suomalaisiin vähäosaisiin.  

Tämä ei näy ainoastaan viharetoriikassa vähäosaisia kansalaisiamme kohtaan, vaan suoraan myös vihateoissa.  

Riikka Purran sakset heiluu ja hyväosaiset kansalaisemme, ne joiden ansioista leikattavista tulonsiirroista huono-osaisten kansalaistemme niukka elämä on riippuvainen, ovat tyytyväisiä ja tietenkin täydestä syystä ovat tyytyväisiä, koska ei niillä Riikan huono-osaisilta leikkaamalla euroilla suinkaan pienennetä valtion velanoton tarvetta, vaan niillä parannetaan parempiosaisten kansalaistemme ostovoimaa.

Lisäys alkuperäiseen tekstiin:

Ymmärrän kyllä sen jos vähäosaisuutta vihataan, se on minusta vihan kohteena ymmärrettävä asia, vähäosaisten vihaamista en ymmärrä sen enempää kuin turvapaikkalaisten vihaamistakaan.

 

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu