Hamas piti tuhota, mutta ????

Hamasin tuhoamissotaa on kestänyt nyt yli puoli vuotta, mutta tuloksista ei voida puhua, koska Hamasin kanssa neuvotellaan.  Sellaisen kanssa joka on tuhottu, tai joka aiotaan tuhota ei tarvitse neuvotella, eikä kannata neuvotella.

Israelin kaikki edelliset sodat paljon isompia naapureitaan vastaan ovat olleet menestystarinoita. Naapurivaltioiden mittavat asevoimat on saatu tuhotuksi varsin vauhdikkaasti ja sodat on sitten loppuneet, kun ei ole ollut enää millä sotia.


Nyt tämä pikkuinen Gaza. pieni, köyhä  ja surkea maapala, joka ei ole edes valtio, ja jonka infrastruktuuri on tuhottu ja jonka asukkaat on ajettu asumaan pakolaisina pakolaisleireissä omassa maassaan ja jotka elävät ulkoa tuotavien avustusten ja avustuskuljetusten varassa, panee edelleen hanttiin Israelin koko sotakoneistolle ja neuvottelee välirauhasta, puolen vuoden taistelujen jälkeen.


Nyt joku yrittää väittää että gazalaiset eivät ole mikään Hamas ja että Israel taistelee Hamasia vastaan, eikä Gazan siviiliväestöä vastaan.  Tämä on tosiasioiden valkopesua.  Gazalaiset kannattavat Hamasia ja suojelevat taistelijoitaan ja Israel käy sotaansa nimenomaan Gazan siviiliväestöä vastaan, joka kärsii, mutta joka suojelee niitä jotka taistelevat heidän puolestaan, niitä joita kutsutaan Hamasiksi.


Jos minä saisin ehdottaa jotain, niin sanoisin että Israelin olisi syytä panna pensselit santaan ja rukkaset naulaan ja ryhtyä oikeasti neuvottelemaan ja hakemaan sovintoa ja pitää myös alistua sen toisen osapuolen vaatimuksiin.  

Tätä sotaa Israel ei voi voittaa muuten kuin toteuttamalla kansanmurhan, samanlaisen kuin mitä Natsit tekivät toisessa maailmansodassa, tappamalla juutalaisia.

Joskus olisi syytä unohtaa oma ylpeytensä ja tunnustaa tosiasiat, mutta epäilen ettei Israel siihen pysty, vaan vie sotansa loppuun asti, eli kaikki gazalaiset tuhotaan.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu