Häpeä ja synti  ylpeyden aiheena

Kenen ylpeyden aihe olisi häpeä ja synti?   ..,,    Ehkä joidenkin saatananpalvojien?

Onko se häpeä tai synti että joku on vähän erilainen kuin muut joidenkin ominaisuuksiensa perusteella.

Meitä on kovasti opetettu olemaan suhtautumatta vammaisiin millään tavalla epäluuloisesti, halveksuvasti tai ylimielisyydellä.

Oppi on ehkä mennyt perille vammaisten suhteen, toisin on muulla tavoin erilaisten ihmisten kanssa, oppi ei ole mennyt perille. 

Meillä on vielä ajattelua jonka mukaan ihmisiä jotka eivät ole millään tavalla vammaisia, mutta jotka ovat vähän eri värisiä, toisesta kulttuuripiiristä kotoisin, tai vaikkapa seksuaalisesti vähän normaalista poikkeavia, voidaan kohdella eri tavalla, heitä voidaan pitää syntisinä ja heidän oletetaan kokevan häpeää siitä millaisia he ovat, siitä millaisiksi he ovat syntyneet.

En halua olla millään tavalla kryptinen, eikä minulla ole mitään syytä antaa lukijan arvuutella mitä tarkoitan.  Tarkoitan sitä että maassamme on puolue, kristillinen puolue, joka puolueena pitää homoja ja lesboja ja muita sukupuolisesti erilaisia syntisinä joiden pitäisi hävetä itseään.

Toisaalta meillä on myös toinen puolue, puolue jolla on enemmän kannatusta kuin millään muulla suomalaisella puolueella, jonka mielestä on synti ja häpeä olla kotoisin Afrikasta tai Lähi-idästä.  Sellaisiin ihmisiin jotka ovat Afrikasta tai Lähi-idästä kotoisin ja joilla on sellaisia tyypillisiä piirteitä jotka viittaavat näihin maihin, pitäisi tämän puolueen mielestä soveltaa Suomessa erilaisia sääntöjä kuin suomalaisiin ihmisiin, tai sellaisiin jotka tulevat Suomeen jostain muualta kuin Afrikasta, Lähi-idästä, Latinalaisesta Amerikasta tai Kauko-Idästä.

Minusta on se synti ja se on myös häpeäksi koko Suomelle, että meillä Suomessa on tuollaisille puolueille yleensä lainkaan kannatusta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu