Himoverottaja Riikka Purra iskee kevään kuluessa

Himoverottaja Riikka Purra iskee kevään kuluessa ja menee omien äänestäjiensä lompakolle.  Ei se niin tietenkään haluaisi tehdä, mutta minkäs teet.  Äänestäjille luvattiin ettei valtiolle oteta enää lisää velkaa, mutta nyt sitä kuitenkin otetaan lisää, yhtä paljon kuin mitä paljon parjattu Marinin hallitus otti, eikä asiaa voi selitellä koronalla. 


Vanhukset pitäisi huoltaa ja sairaat pitäisi parantaa, eikä köyhiä voi enää kyykyttää, ne on jo kyykyssä.  Hallituksessa kokoomus pitää tarkasti herrojen puolta, heidän etuihinsa ei kosketa, se on kokoomuspuolueen pyhä lupaus omille kannattajilleen.


Vihervasemmistolaiset ovat elintasohierarkiassa suunnilleen samassa tasossa kuin persut, niin että jos Riikka käy heidän lompakoilleen, niin sama tapahtuu myös persuille. Ei ole olemassa keinoa jolla persut voitaisiin varjella Riikan himoverotukselta,  Vaikka Riikka miten yrittäisi himoverottaa vain vihervasemmistoa, uhreiksi joutuvat myös persut.


Mutta tottakai, Riikka saa anteeksi. Saa anteeksi kaikki petetyt vaalilupaukset. 

Kehitysavun leikkauksella,  maahanmuuton kiristämisellä, maahanmuuttajien hyysäyksen lopettamisella, köyhiä kyykyttämällä, typerästä vihersiirtymästä luopumisella, kieltämällä uuden tuulivoiman rakentaminen, aloittamalla uudelleen turpeen poltto, eroamalla EU:sta ja palaamalla takaisin mummon markkaan, piti ratkaista kaikki suomalaisten ongelmat, tai ainakin, jos ei kaikkien suomalaisten ongelmia, niin ainakin kaikkien persujen ongelmat.


Mitä on tapahtunut?   Ongelmia on tullut lisää ja Riikka Purrasta uhkaa tulla himoverottaja, joka käy jopa omien äänestäjiensä palkkapussin kimppuun.  Eihän siinä niin pitänyt käydä, vaan juuri päinvastoin.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu