Jalkapallohysteria on hullua ja osoitus siitä että ihmiset ovat mitä ovat,  miten sen nyt kauniisti sanoisi,  luonnonlapsia.

No, eiväthän kaikki ole toki ihan sellaisia pöhköjä joita TV:ssä näytetään,  mutta aika pöhköjä aika monet kuitenkin  ovat.  

Mitä helvetin merkitystä sillä on yleensä kenellekään että pyöreä ilmalla täytetty esine saadaan potkittua maaliin,  jompaan kumpaan maaliin, jomman kumman joukkueen toimesta?


Mitä merkitystä sillä asialla on englantilaisille tai italialaisille että heidän maansa nimissä ammatikseen palloa potkivat saavat enemmän maaleja kuin toista maata edustavat ammattipallonpotkijat.  

Luulisi ettei sillä ole mitään merkitystä kenellekään kuka voittaa,  mutta ilmeet ja eleet kertovat muuta, ne kertovat suuresta surusta tai valtavasta ilosta.  Käsittämätöntä.

Jos jollain on olemassa jotain epäilyksiä siitä etteivät ihmiset olisi epärationaalisesti joidenkin primitiivisten  vaistotoimintojen varassa toimivia villi-ihmisiä,  heidän käytöksensä jalkapallopelien yhteydessä todistaa vääjäämättömästi sen puolesta että näin tosiaan on.

+2

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu