Kaatuuko hallitus?

Ei olisi oikeastaan mitään järkeä kaataa hallitusta, koska oppositiossa olevat puolueet eivät pysty ratkomaan asioita ainakaan paremmin, se on nähty, eivätkä ministerit luovuta paikkaansa kesken kauden ellei ole pakko.

Uudet vaalitkaan eivät ole hyvä ratkaisu, koska kansalaiset eivät osaa parempia päättäjiä äänestää nykyisten tilalle,  eivät ole osanneet valita ennen,  eivätkä osaa vastaisuudessakaan.


Hallituksen kyvyttömyys päättää asioista antaa toki mahdollisuuksia oppositiolle pärjätä vaaleissa, jos sellaiset tulee, mutta oppositiopuolueista tuskin löytyy sen parempaa yhteistyökykyä ja kykyä päättää asioista, se on nähty edellisillä hallituskausilla.

Kaikki tärkeät päätökset, mm. rakenneuudistukset, ovat jääneet toteuttamatta, soteakaan ei ole saatu aikaiseksi, eikä saada nytkään, jos hallitus hajoaa.


Mikä neuvoksi?

Vain joku ulkoinen kriisi voi yhdistää suomalaisia ja suomalaisia puolueita tekemään yhdessä tärkeitä päätöksiä. Toivokaamme siis uutta ulkoista kriisiä niin pian kuin mahdollista, muuten Suomen puolueet tekevät ne kriisit ihan itse keskinäisellä kinastelullaan.

+1

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu