Kannatatko hoitajien palkankorotuksia?

Tiedätkö että hoitajien palkat maksetaan verovaroista?

Kuinka paljon olet valmis maksamaan enemmän veroja, jotta hoitajat saisivat ansaitsemansa ja haluamansa palkan ja arvostuksen.


Tiedätkö että kaikki muutkin julkisen alan toimijat, poliisit, opettajat jne. ,   ovat sitä mieltä että heillä on oikeus kunnon palkkaan.

Paljonko olet valmis maksamaan veroja jotta poliisit, ammattisotilaat, opettajat jne. saisivat ansaitsemansa ja haluamansa palkan ja arvostuksen?


Vai haluaisitko mieluimmin leikkauksia poliisitoimeen, opetustoimeen,  puolustusvoimiin ja hoitoalalle?


Koska Suomessa on työvoimapulaa,  nykyisistä hommistaan vapautuvat opettajat, hoitajat, kapiaiset, poliisit jne.  voisivat hakeutua ja kouluttautua muille aloille,  ehkä vientiteollisuuten, työvoimapulaa helpottamaan ja tienaamaan samalla rahaa valtiolle.

Yhteiskunnan palvelut huononisivat, mutta mitäs siitä, valtion talous paranisi.


Toki, jos vientialoilla keksitään että hekin ovat palkkakuopassa,  vientialan palkankorotukset söisivät nopeasti vientialan kannattavuuden,  tuotanto supistuisi ja työpaikkojen määrä vähenisi, investoinnit Suomeen loppuisivat. 

Se olisi kuolinisku julkisen alan työntekijöiden työllistymismahdollisuuksille vientialoilla ja se olisi alkusoittoa Suomen talouden hautajaisvirrelle.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu