Kannattaako Kaipolan tehdas? Kenen puolella on pääministeri?

Pääministeri sanoo että Kaipolan tehdas  kannattaa,  tehtaan edustajat eivät sano mitään,  herrapuolueissa ollaan sitä mieltä että kapitalisti ei lopeta kannattavaa tehdastaan, eikä se sitäpaitsi kenellekään kuulu, ei pääministerillekään, eikä varsinkaan duunareille, lopettaako kapitalisti tehtaitansa tai ei, olivatpa ne sitten kannattavia tai kannattamattomia.

Tehtaan työntekijöillä ei tietenkään ole siihen asiaan mitään sanomista miten tehdas haluaa menetellä tehtaidensa kanssa, kun pääministerilläkään ei ole.  Pääministeri joutuu vain sitten hommaamaan jostain rahat tehtaan entisten työntekijöiden elantoa varten, heidän surunsa terapoimiseen ja heidän uudelleenkoulutuksensa muihin tehtäviin, uusien yritysten houkutteluun paikkakunnalle, tai sitten muuton avustamiseen toisille paikkakunnille.

Tehdas pääsee työntekijöistään eroon halvalla, kustannukset tulevat yhteiskunnalle, eli veronmaksajille.


On kysytty mistä pääministeri tietää että tehdas on voitollinen, kun tehdas ei itse ole sellaista informaatiota antanut?  Onko kyseessä tietovuoto tehtaan kirjanpidosta vastaavilta, vai onko kyseessä huhu, vaiko arvaus?

Pääministeriä on arvosteltu ankarasti siitä että pääministeri on arvostellut yritystä joka lopettaa kannattavan tehtaansa voittojensa maksimoimiseksi ja laittaa 400 työntekijäänsä kilometritehtaalle ja muun yhteiskunnan vastuulle,  yhteiskunnan ylläpidettäviksi ja koulutettaviksi. Arvostelijat ovat tietenkin olleet etupäässä herrapuolueiden edustajia.


Tekikö Pääministeri väärin vai oikein arvostellessaan tehtaan toimia?

Ainakin duunarit tietävät nyt kenen puolella pääministeri on, herrojen puolella duunareita vastaan, vaiko duunareiden puolella herroja vastaan.

Duunarit tietävät myös nyt kenen puolella pääministeri on, duunarienko puolella, vai herrojenko puolella?

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu