Kansallisoopperan kapina

Kansallisoopperan diivat, sopraanot,  metsosopraanot, altot, baritonit  ja bassot, kieltäytyvät noudattamasta hallituksen ohjeita, eivätkä piittaa hallituksen asettamista rajoituksista, joiden tarkoitus on suojella ihmisiä, ennen kaikkea oopperan yleisöä, koronan lyhyiltä ja pitkiltä vaikutuksilta ja estää Suomen  jo nyt alimiehitettyä sairaalahenkilöstöä  ylikuormittumasta uupumasta,  lakkoilemasta ja siirtymistä muille aloille.

  • Onko Suomen hallituksen ote maan hallinnosta lipsumassa?   
  • Mihin toimiin hallituksen on ryhdyttävä oopperakapinan kukistamiseksi?   
  • Pitääkö käyttää kyynelkaasua hajoittamaan ooperayleisö ja poliisivoimia kantamaan oopperatähdet pois lavalta, kuten elokapinalliset Mannerheimintieltä?

Mitä tapahtuu jos kapina laajenee oopperasta teattereihin,  viihdekonsertteihin ja tanssilavoille.  Riittääkö poliisivoimien resurssit pitämään kansalaiset kurissa, järjestyksessä  ja lain mukaisessa käyttäytymisessä.  

Tarvitaanko poliisin tueksi sotilaita ja lähtevätkö varusmiehet mukaan kukistamaan kapinointia, vai liittyvätkö ne kapinallisiin?

Vai tuleeko ehkä vallankaappaus, jossa eduskunta hajoitetaan ja nykyinen hallitus syrjäytetään ja korvataan  uudella tilapäisellä hallinnolla, kunnes uuden kansanäänestyksen jälkeen saadaan uusi ja kansan hyväksymä eduskunta ja hallitus.  

Jotta tältä vältyttäisiin hallitus tarvitsisi varmaan pikaista konsulttiapua vaikkapa Valkovenäjältä,  jossa tämäntapaisia ongelmia on totuttu ratkomaan.

0

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu