Kärpäsiä ja Härkäsiä

Taas on menossa turha yksi kohu turhasta asiasta ja taas puhutaan aivan turhaan aivan turhasta asiasta.  Niinpä minäkin liityn taas riemurinnoin mukaan tähän turhaan polemiikkiin.

Jotkut fanaatikot ovat sitä mieltä että on väärin jos koulujen päästötilaisuuksia tai muita juhlia järjestetään tiloissa jotka on tarkoitettu  johonkin uskonnolliseen tarkoitukseen.

Jotkut toiset fanaatikot ovat taas sitä mieltä että nämä tilaisuudet on syytä nimenomaan järjestää näissä uskontoon liittyvissä paikoissa ja että on väärin ja pyhien perinteiden vastaista että sitä vastustetaan että näitä juhlia järjestetään siellä uskovaisten paikoissa.

Kaikki ovat pöyristyneitä ja kauhistuneita ja kiihkon vallassa.

Kiihoitustoimintaa jatketaan puolin ja toisin.

Poliitikot ovat haistaneet että tässä on aihe jossa voi hankkia poliittisia irtopisteitä ja uusia ja äänestäjiä ja kaikki puoluepamput ovat hullussa hälinässä mukana. Kukin politikko yrittää parhaansa mukaan miettiä mikä olisi se kaikkein tehokkain vahvistusharha, millä tässä tilanteessa voisi äänestäjiä houkutella ja koukuttaa.

Lopuksi vielä oma mielipiteeni asiassa, tietenkin.

Varmaankin tarkoituksenmukaisinta olisi valita jokaiseen tilaisuuteen kaikkein tarkoituksenmukaisin paikka, riippumatta siitä mihin tarkoitukseen paikka on alunperin tarkoitettu.  Toki pitää ottaa huomioon osanottajien mielipiteet, niidenkin jotka fanaattisesti ja epärationaalisesti vastustavat jotain paikkoja, tai yhtä fanaattisesti ja epärationaalisesti suosivat joitain paikkoja.

Tilaisuuden järjestäjien pitää tietenkin yrittää etsiä sellainen paikka joka on sekä hyvä, että sopii myös erilaisille fanaatikoille, mutta jos kaikkia fanaatikkoja ei voi miellyttää samalla kertaa, pitää sitten sallia se että jotkut fanaatikot eivät voi fanaattisuutensa takia osallistua koulunsa tilaisuuteen.

Fanaattiset keskustelut somessa ja muualla, kuten tämä minunkin blogini, voidaan merkityksettöminä sivuuttaa päätöstä tehdessä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu